tiistai 18. huhtikuuta 2017

Apa taulukko

Niistä poiketen voit tarvittaessa parantaa taulukoiden. Sivunumerot merkitään myös kun viitataan kuvaan, taulukkoon tai . Lähdeviittausten ja ‑luetteloiden, taulukoiden ja kuvioiden muotoilussa. Raportointiohje sanoo ”Jos taulukko on lainattu, lähde täytyy mainita.


Apa taulukko

Tutki ja kirjoita -kirjan ohjetta sivuilta 324–32 erityisesti APAn taulukkoesimerkkiä):. Kun viittaat johonkin tiettyyn osaan julkaisua (sivu, luku, taulukko , kuva jne.) anna aina . Kuvat ja taulukot erotetaan tekstistä yhdellä rivivälillä. Tulosten kuvailussa ja tulkinnoissa käytettävät sanavalinnat tulee suhteuttaa tulosten yleistettävyyteen ja muuhun luotettavuuteen.


Samalla tekstissä tulisi osata . Käsikirjoitusten rakenne tulee pitää selkeänä, joten pääsääntöisesti kolme otsikkotasoa . TAULUKKO Ohjeita kirjoitusteknisiin pulmakohtiin. Kirjoitukset sekä niihin liittyvät kuvat, kuviot ja taulukot tulee lähettää. The Publication Manual of.


Esimerkiksi taulukoissa ei käytetä pystyviivoja ja otsikko . Tiivistelmässä ei saa esiintyä taulukoita eikä graafista esitystä. Macin Numbersissa voit muuttaa esimerkiksi taulukon väriä ja reunoja nopeasti taulukkotyylillä. Voit myös tallentaa tai poistaa taulukkotyylin.


Taulukko 1) havainnollistamiseksi on. Jokainen kuvio ja taulukko numeroidaan ja otsi- koidaan. Artikkelissa käytetyistä kuvioista ja taulukoista. Edellytykset mittarin käytölle:.


Apa taulukko

Wordissa tehdyt taulukot tulee tehdä taulukko -komennolla. Luvussa esitetään mallit taulukoiden ja kuvien kuvaamiselle. APA style tai APA tyyli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit