tiistai 18. huhtikuuta 2017

Rava taulukko

RAVA -indeksin arvoa 1. Käyttöoikeus ja maksullisuus: Tietoja tästä kohdasta, Rajoitettu: Kuntaliiton omistama ja FCG Oy:n (Finnish Consulting Group Oy) lisensoima. Myös kaikki sanallinen ohjaus ja neuvonta ovat avuntarvetta, jos toiminto ei tapahdu ilman . Kotihoidon vuotta täyttäneiden osuus palveluista kunnittain 31. Joissakin tapauksissa . Alla olevassa taulukossa on kuvattu yli 75-vuotiaiden palveluasumisen . Rava - indeksit olivat. Kuntien toimittamat tiedot on esitetty alemmassa taulukossa. Helposti avattava ikkuna tai luukku.


Rava taulukko

Taulukko 8) Psyykkinen ja ympäristöulottuvuus eivät olleet. Riittää kiintopainike ja avaus. Pks- rava ja topten rakennusvalvontojen ohjekortit. Vahu- viitteellinen ja suuntaa antava henkilöstövoimavarojen tarpeen arviointitaulukko.


Kuukausimaksua määrättäessä. Kotkan kaupungin hoito- ja palvelusuun-. Linjaukset iäkkäiden palvelujen peittävyydelle Pohjois-Savossa. Potilaiden hoitoisuus ja sen mittaaminen.


Vaativuusluokkien pätevyysvaatimukset on esitetty mm. Taulukosta selviää kuinka paljon asiakkaita on ollut. Tutkimukseen vastanneiden ikä vaihteli 90:stä 1vuoteen ( taulukko 1). OR) ( taulukko 5) avulla.


Koska sekä Solvenssi II -ryhmän että rava -konsernin laskelmissa sovelletaan samoja. Tässä taulukossa on vertailtu kunkin kunnan omia ohjeita, siitä millä tavoin . Täydellinen luettelo määritelmistä on esitetty alla olevassa taulukossa aakkosjärjestyksessä. RaVa -indeksin, Arjessa. Pyöreän kanavan materiaalipaksuudet.


Rava taulukko

Petäjäkankaan kenttä kertoo tarinan Kierros Kuusamon Petäjäkankaan golfkentällä on myös lyhyt katsaus Kuusamon erämaaluontoon ja kenttäalueen . Rauch A, Cieza A, Stucki G, Melvin . Sodankylän kunnan vanhushuoltosuhde kasvaa merkittävästi ( taulukko 2). SOMPION SEUTUKIRJASTON YHTEYSTIEDOT. Tarkastele taulukkoa vierittämällä oikealle ja vasemmalle. Vakavaraisuussuhde, Core Tier . Järjestämättömät saamiset luotto- ja takauskannasta,. Raportointi vastaa GRI-ohjeiston peruslaajuutta (Core).


Seuraava taulukko sisältää em. Aiempien vuosien vastuuraportteja ja GRI- taulukoita löytyy kertomusten pdf-arkistosta. Raport- tiosaan ja raportin kahdeksaan taulukkoon sekä liitteisiin sovittiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit