perjantai 28. huhtikuuta 2017

Vr asiakaspalvelu sarjalippu

Palvelu on avoinna arkisin klo 8–16. Sarjalippujen matkan varaus p. Anna palautetta VR Mobiilista oheisella lomakkeella. Voit hakea korvausta VR:n lähiliikenteen alueen kausilipuista, jos lähijunat ovat myöhässä . Voiko lähiliikenteen sarjalipun peruuttaa? Mistä voi varata sarjalipun matkan? Lähiliikenteen sarjalippu leimataan matkan alkaessa junan eteisessä.


Alennukset ‎: ‎Aikuiset, lapset, opiskelijat, eläkel. Katso aikataulut ja osta junalippu. Osta tästä kaukoliikenteen junaliput Suomeen ja Venäjälle. Suomen ja Venäjän välisen junaliikenteen lippuja voi ostaa verkkokaupasta, puhelimitse asiakaspalvelusta , palveluasemilta sekä useista matkatoimistoista.


Kausilipun tauottaminen ei ole mahdollista mikäli lippu on ostettu VR Lähijunat . Kirjoita sarjalipun numero sille varattuun kenttään. Jatkossa VR :n kausi- tai sarjalipulla matkustaessa voit ostaa HSL-jatkolipun . Asiakaspalvelumme auttaa sinua junaliikenteeseen liittyvissä kysymyksissä. Matkustatko sarjalipulla ? VR :n lähiliikenteen junissa saat eläkeläisalennusta kertalipusta ja matkan sarjalipusta.


Kausi- ja sarjaliput sekä sarjalipun maksuttomat paikanvaraukset, Saattajaliput:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit