maanantai 18. maaliskuuta 2019

Kesäisiä kysymyksiä

Kesäisiä kysymyksiä

Juhannusvisa - kysymystä automatkan ratoksi. Testaa nyt tietosi kesäisessä visailussa! Erinomainen idea on pitää matkaseurueelle pieni kesäinen visa.


Kesäisiä kysymyksiä

Keksi omat kinkkiset kysymyksesi tai ota talteen alla olevat. Muista piilottaa vastaukset . Valmistelu: Tulosta ja leikkaa kortit. Vahva paperi tai laminointi tekevät korteista kestävät.


Kuka tahansa pystyy kysymään vaikeita kysymyksiä , mutta keksipä helppoja! Jos kysyjänä on itse tietäjä, . Vääntäjän kesävisa selvittää, riittävätkö tietosi kesästä selviytymiseen. Toisinaan käy niin, että sitä kärventyy kesäisessä. Ihanan Stella Vaniljan Seija muisti minua kesäisellä haasteella jo hetkinen sitten.


Kesäisiä kysymyksiä

Kesäisiä kysymyksiä ja vastauksia. Ihanainen Noora haastoi minut miettimään kesäisiä kysymyksiä , ja mikäs sen mukavampaa kuin fiilistellä kesäasioita ja tulevaa kesälomaa! Keräsin vastauksia kesäisiin kysymyksiin , joiden vastaukset jakavat mielipiteitä. Vastauksia antoi sekä Taikakoulu Châteaun oppilaat että . Goodies Lapsille-tietokilpailu ja vastaa visaiseen kysymykseen ! Hieman suuremmat lapset voivat lukea kysymykset itse.


OIKEAT vastaukset niihin :). Nyt sain kuitenkin kivan kesäisen kysymyshaasteen Carlalta Valoa-blogista, . Joskus on hyvä pysähtyä ja kurkistaa hieman syvemmälle itseensä. Erilaiset elämän kysymykset voivat auttaa hahmottamaan millainen itse on, . Kesällä kerrostaloelämän painopiste siirtyy ulkotiloihin.


Parveke-elämä kirvoittaa myös kysymyksiä , etenkinnaapureiden käyttäytymisestä. Tämä ihanan kesäinen blogihaaste heitettiin minulle Lusikkalaatikosta, kiitos! Minun päässäni ei ole lippistä nähty sen . IS:n terassivisassa mitataan yleistietoa kesäisillä kysymyksillä sekä muuten vain mielenkiintoisilla yleistietoa mittaavilla kysymyksillä.


THL on koonnut verkkopalveluunsa monipuolisen kesäterveystietopaketin. Tähän osioon kerätään aihealueittain palautteita ja kysymyksiä , jotka ovat. Miksi seurakunnat tuntuvat käyttävän vain samoja kesätyöntekijöitä kesäisin ? Salattiinko NFL-tähden aivovamma?


Kesäisiä kysymyksiä

Vaimo sanoo Tom Bradyn kärsineen aivotärähdyksestä, mutta seura ei ole siitä ilmoittanut. Kysymyksiä voi syventää lisäkysymyksillä (ks. alla). Erotat nämä kortit ylälaidassa olevasta I-merkistä. Syventävät myönteisen muistelun kortit toimivat parhaiten . Kelan kesäiset juttuvinkit toimituksille.


Kesäisiä kysymyksiä

Ejektorisäiliö on parasta tyhjentää ennen talvea, . Yhteisö tuottaa hyvin moni puolisia palveluja, niiden osalta nousikin useita kysymyksiä keskusteluun. Lisää tälläisiä yhteiskunnallisia yrityksiä. Tämä hatusta sävelletty lounasannos herätti taannoin kovasti kysymyksiä Instassa. Miten valmistat kaurapalat?


Sanataideretkien ohjelmaan kuuluu rentoa yhdessäoloa ja ohjattuja luovan kirjoittamisen harjoituksia luonnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit