perjantai 22. maaliskuuta 2019

Kulkukortti kotelo

Korttitelineet, korttikotelot, korttipidikkeet kongressitarvikkeet, klipsit, avainrenkaat , nimikyltit, rannekkeet sekä muut korttitarvikkeet korttilinnasta. Palvelemme kokonaisvaltaisesti kaikkia kulkukortin ja siihen liittyvien palvelujen tarpeessa olevia asiakkaitamme. Muovikortti kaulanauha korttikotelo. Kun tarvitset ID-kortteja ja niille tarvikkeita, olemme se oikea yritys.


Yli vuotta alalla takaa osaamisen! Tiedämme kuinka asiakkaita tulee kohdella ja kuinka . Meiltä löydät edulliset ja laadukkaat korttikotelot, muovitaskut sekä kortikotelot erikoisempiinkin käyttötarkoituksiin: paksut, viidellekin kortille tarkoitetut kotelot , . Nimikortit Nimikorttitaskut Nimikorttitikotelot Ja Kulkukorttikotelot Edulliseen Hintaan, Nimikortti Kongressineula Ja Kulkukortti. Kirkas korttikotelo, jossa henkilökortti tai kulkukortti on kokonaan suojassa kotelon sisällä. Sormikolon ansiosta kortti on helppo poistaa ja vaihtaa. Pysyy hyvin paikoillaan jousihaan tai klipsin avulla.


Käytännöllinen jojo ja pitkä siima. Jälkikäsittelyt: Leikkaus Kulmien pyöristys. Henkilökortinpidike, jota voidaan pitää kaulan ympärillä tai kiinnitettynä työvaatteisiin. Kääntyvä liitin, jolla henkilökortin voi kiinnittää pysty- tai vaakasuunnassa.


Oli sitten kyseessä joku kevytluonteinen tapahtuma tai ihan tietoturvasyistä tunnistautuminen, niin tarvitset ehdottomasti nimikortin ja nimikorttikotelon. Tämä ID- kotelo on omaa tuotantoamme. Aiemmin markkinoille tuomamme ID- kotelo ei täyttänyt vaativimpien käyttäjiemme tarpeita: Ikkunallisia taskuja ei ollut. Durable nimilappukotelo vaaka metalli klipsillä x mm, 1kpl=koteloa.


Eräässä tapauksessa muovinen kotelo aiheutti kuljettajan keuhkon. Kaulanauhassa roikkuva kulkukortti voi aiheuttaa vakavia vammoja, . Koteloon mahtuu kaksi standardikokoista korttia. Korttikotelo on helppo tapa säilyttää vartija- tai järjestyksenvalvojakorttia turvallisesti ja huomaamattomasti . On monestakin syystä tärkeää, että henkilökortit ovat hyvin esillä.


Yksi tärkeimmistä syistä on yrityksesi turvallisuuden takaaminen: kun kortit ovat näkyvillä, tiedät . Luottokortti, henkilökortti, jonkinlainen kulkukortti ja lisäksi valkoinen kortti,. Nykäisen henkilökortin kotelosta ja nielaisen kahdesti hillitäkseni pahoinvointia. Kotelo suojaa kulkukortteja vahingoittamatta magneettinauhaa. Voidaan käyttää sekä pysty- että vaakasuorassa.


Tilaa nimikortit, nimikyltit, kotelot ja pidikkeet toimistolle Lyrecon verkkokaupasta. Kortin vaihtaminen on helppoa. Nopea toimitus jo seuraavalle päivälle! Näin sinulla on aina mukana kaikki tarpeellinen eikä lompakko tai avaimet pääse unohtumaan kotiin.


Kirkas muovinen korttikotelo henkilökortille yms. Umpinainen kestävä rakenteinen kotelo suojaa korttia naarmuilta ja vahingoittumiselta. RFI suojakotelo , teollinen muotoilu, testisarja.


LF-taajuutta alettiin käyttämään myös kulkukortti - sekä avainsovelluksissa. Usein varsinkin rakennusalalla työnteko on fyysistä, ja kulkukortti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit