tiistai 23. huhtikuuta 2019

Edunvalvonta lääkärinlausunto

Edunvalvonta lääkärinlausunto

LÄÄKÄRINLAUSUNTO EDUNVALVONTA -ASIASSA. Lausunnon käyttötarkoitus: edunvalvojan määrääminen edunvalvojan tehtävän muuttaminen tai henkilön . Hakemukseen tulee liittää lääkärinlausunto edunvalvonnan tarpeesta. Jos henkilö hakee itselleen edunvalvojan määräämistä, hänen tulee toimittaa hakemuksensa liitteeksi lääkärinlausunto edunvalvonnan tarpeestaan. Tyypillisesti lääkärinlausunto pyydetään silloin, kun henkilölle haetaan edunvalvojaa. Lääkärinlausuntoa tarvitaan myös eräisiin muihin edunvalvonta - asioihin.


Edunvalvonta lääkärinlausunto

Henkilön edunvalvoja toimii hänen asianhoitajanaan käyttäen hänelle kuuluvaa. Henkilöä hoitaneen tai tutkineen lääkärin lausunto on tärkeä . Muistiyhdistyksen neuvoja valistaa vanhusta edunvalvonta -asioista. Ellei henkilö kykene antamaan suostumusta, käräjäoikeus antaa määräyksen.


Liitteeksi tarvitaan lääkärinlausunto , josta ilmenee, että edunvalvontavaltuutuksen voimaantulo on tarpeen. Sitä ennen valtuutus on tehty vain varmuuden vuoksi . Laajennettua edunvalvontaa voidaan hakea suoraan, tai tavallinen edunvalvonta voidaan myöhemmin laajentaa uudella hakemuksella ja lääkärinlausunnolla. Tietojenantovelvollisuus. Oikeus ilmoittaa edunvalvonnan tarpeessa olevasta henkilöstä. Maistraatin toimivalta.


Määräajan pidentäminen. Hakemuksen yhteydessä pitää toimittaa liitteenä lääkärinlausunto edunvalvonnan tarpeesta. Henkilön omasta halustakaan edunvalvojaa ei määrätä, ellei sille . Ilmoituksen liitteeksi tarvitaan lääkärinlausunto edunvalvonnan järjestämistä varten. Mikäli edunvalvonta -asia on laitettu vireille ilmoituksella, . Selvityksen pohjana on lääkärinlausunto ja muu . Valtuutus tulee voimaan, kun maistraatti sen vahvistaa.


Lisäksi tarvitaan lääkärinlausunto valtuuttajan kyvyttömyydestä huolehtia asioistaan. Avainsanat: edunvalvojan määrääminen, edunvalvonta , kuuleminen, persoonallisuus- oikeus. Edunvalvonnan vaikutukset ja edunvalvojan tehtävät. Myös B- lääkärinlausunto käy, jos siitä ilmenevät tarvittavat tiedot. Voit halutessasi liittää.


Tämän valtuutettu osoittaa erillisellä lääkärinlausunnolla valtuuttajan terveydentilasta. Kantelija oli tehnyt maistraatille ilmoituksen edunvalvonnan tarpeessa olevasta. Tähän tarvitaan lääkärinlausunto , mutta lääkäri yksin ei asiaa päätä. Todistus hoitotarvikkeiden ilmaisjakelua varten.


Postia voi jättää myös suoraan edunvalvonnan postilaatikkoon, joka sijaitsee eCenterin. Ennen päätöksen tekemistä maistraatti tarvitsee lääkärinlausunnon edunvalvonnan tarpeesta. Tämä opas on suunnattu täysi-ikäisen henkilön edunvalvontaan liittyvistä. Jokainen voi tehdä maistraatille ilmoituksen mahdollisesti edunvalvonnan tarpeessa olevasta henkilöstä. Alkuperäinen valtakirja ja lääkärinlausunto (tai muu luotettava selvitys) . Valtuutettu vie edunvalvontavaltuutuksen ja lääkärinlausunnon maistraattiin,.


Kantelun mukaan edunvalvoja ei ollut tiedustellut päämiehensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit