maanantai 29. huhtikuuta 2019

Välähtääkö uusi peltipoliisi

Välähtääkö salama joka tolpalla? Kiusaksi peltipoliiseja ei ole kuitenkaan keksitty. Näin viime hetken jarruttelu ennen varsinaista peltipoliisia ei enää auta, vaan kuva on otettu jo sitä ennen. Oli tolpan kohdalla 2vauhtia =D Eli tuleeko krp kohta ovet rytisten hakemaan korttia?


Uusi kamerajärjestelmä mittaa . Ensimmäinen 4-tielle Lusin ja Vaajakosken välille tuleva uuden sukupolven peltipoliisi asennettiin Sysmän Onkiniemeen. Ensimmäiset pätevämmät peltipoliisit tulevat mittaamaan. Kaikkiaan Poliisihallitus on tilannut Ruotsista 1uuden polven laitteistoa. Poliisihallitus ja Liikennevirasto ovat päättäneet hankkia liikennevalvontatehtäviin uudentyyppisiä nopeusvalvontakameroita, kertoo Iltalehti. Tältä näyttävät Suomen uudet peltipoliisit : miljoonan euron.


Uuden laitteiston hinta on miljoonaa euroa ja sopimus kattaa kolme vuotta . Ruotsalaisen Sensys Gatso Groupin valmistama kamera pystyy seuraamaan useaa ajoneuvoa. Uuden sukupolven tutkatekniikkaan pohjautuvat peltipoliisit mittaavat ajonopeuksia jopa 1metrin päästä. Kamera voi seurata ajoneuvon . Ainakaan juhannusliikennettä peltipoliisit eivät valvo.


Hanna Kosonen on uusi tiede- ja kulttuuriministeri – Annika Saarikko jää äitiyslomalle. Puuttuu: välähtääkö Sakkorysän kamera välähti karmealla tahdilla Helsingissä – Poliisi. Peltipoliisien mittausmatka jopa 6-kertaistuu – taustalla tekninen muutos6.


IS löysi Suomen ahkerimman peltipoliisin – tähän kameraan. Tällainen on uusi muumimuki: Muumimamman ja -papan liikuttava . Siinä missä vanhat mallit . Uudet peltipoliisit pystyvät myös seuraamaan samanaikaisesti useampaa ajoneuvoa ja kaistaa. Aloita uusi keskustelu. Korian Napan ja Koskenkylän väliselle tieosuudelle tulossa olevien uuden tolppakameran asentaminen toteutuu tämän vuoden aikana. Ja noin vuoden päästä vältetään peltipoliisin sakot vähän toisella . Poliisi ja Liikennevirasto ovat julkaisseet kartan, johon päivitetään toiminnassa olevien automaattivalvontakameroiden paikkoja.


Perinteiset peltipoliisit päivystävät tieosuuttaa kiinteästi. Koeajo: Audi A– uusi kuori, vanha mainio sisältö . Automaattilvalvontaa siirretään. Taitaa olla tyystin kuskin ajotaidosta kiinni, välähtääkö vai ei. On puhuttu, että peltipoliisi on läsnäolollaan siistinyt ajamista myös teillä joilla heitä ei ole.


Hypoteettinen tilanne siis olisi: Ohitat autoa ja huomaamattasi ajat vastaantulevien kaistalla nököttävän peltipoliisiin ohi reipasta ylinopeutta. Anteeksi tyhmä kysymys, mut välähtääkö uudet peltipoliisit ? Mutta välähtääkö se kamera siis aina, kirkkaalla kelilläkin? Olisi tarkoitus lähteä road tripille ja kokemukset näistä kiinnostavat. Miten paljon ja millaisia kameratolppia?


Millasia rajoituksia enimmäkseen? Vai voiko nuo ottaa kuvan ilman salamaa vai välähtääkö aina kuvanottamisen aikaan? Tätä on tullut mietittyä. Ei niitä kokonaan uuden.


Kaverin puolesta kyselen. Vieremälle on näköjään saatu uusi peltipoliisi Kiitokset kuvasta ystävälleni Henna V:lle. Minusta on lapussa huvittavinta se että ´ peltipoliisit on laitettu tien. Jos niitä tolppia noin pelkää niin hukkaa edestä kilven ja tilaa uuden konttorilta, tuskin ne kilvet . Viime lauantaina automaattinen.


Kokeilin että välähtääkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit