torstai 25. huhtikuuta 2019

Uusi peltipoliisi salama

Salaman räpsähdyksen erottaa selvästi päiväsaikaankin. Välähtääkö salama joka tolpalla? Kiusaksi peltipoliiseja ei ole kuitenkaan keksitty. Näin viime hetken jarruttelu ennen varsinaista peltipoliisia ei enää auta, vaan kuva on otettu jo sitä ennen. Ensimmäinen 4-tielle Lusin ja Vaajakosken välille tuleva uuden sukupolven peltipoliisi asennettiin Sysmän Onkiniemeen.


Testaamme uutta automaattivalvontakameraa ja salama saattaa välkkyä ilman. Uusi kamerajärjestelmä mittaa . Tarkoitus on vain ja ainoastaan saada aikaan uusi kasvava . Peltipoliisien toiminnassa on tapahtunut huima kehitys. Nykyisten tolppamallisten peltipoliisien rinnalle tulevat uudet hoikat.


Uudet kamerat käyttävät . Poliisin ja tieviranomaisen suunnitelman mukaan uuden tekniikan . Suomen poliisin käyttämä. Aloita uusi keskustelu. Poliisi antoi Ouluun salamavaroituksen: Vaikka peltipoliisi välkkyy, saattaa autoilija päästä.


Poliisin tolppakamerat reagoivat ylinopeuksiin tänä vuonna useammin kuin koskaan. Kamera voi seurata ajoneuvon . Valtatie 8:n peltipoliisit ollaan korvaamassa lähivuosina uuden sukupolven. Suurimmat sateet ja salamat välttivät Porin ja Rauman, Kokemäellä kastuttiin . Joskus sen salaman vieressä on punainen linssi ja joskus valkoinen. Etelä-Karjalassa, liikkuvan peltipoliisin salama välähti 1kertaa. Suurimman työn teki poliisin uusi kamera-auto, joka otti 1kuvaa . Salama aiheuttaa ison räiskäyksen ja herkkäsilmäinen häikäistyy hetkellisesti.


Häikäistymisen aiheuttamat riskit ovat kuitenkin pienempiä kuin . Takalasin tummia verhoja vasten näkyy tutka, kamera ja salamalaite , jos katsoo oikein tarkasti. Perinteiset peltipoliisit päivystävät tieosuuttaa kiinteästi. Koeajo: Audi A– uusi kuori, vanha mainio sisältö . Valvonta piti keskeyttää salaman ylikuumenemiseen. Tikkurilan uuden pelitalon suosio yllätti kaupungin – Vihapuhe kitketään jo ovella.


Uusi peltipoliisi salama

Juu erikoinen tuollainen infrapunakameran salamavalo. Virossa noita ollut pääväylillä jo pitkään ja pari kertaa sellaiseen myös ajanut. Jäin ihmettelemään sitä, mikä on noiden peltipoliisien tarkoitus? Näin uusi jäljittävä peltipoliisi toimii. Tuli tuossa mieleen, että kuinka kaukana peltipoliisista ollaan sillähetkellä kun salama välähtää?


Kuopiossa ei ole kaupunkialueella peltipoliiseja eli kiinteitä. Kaikki peltipoliisin tai kamera-auton salaman räpsähdykset eivät johda . Joku maalasi Tuusulan uudet peltipoliisit käyttökelvottomiksi. Voihan sieltä varoituskin tulla, tai foliohattu päähän ja räpsivät salamaa ihan vaan peloitellakseen. Poliisi ja Liikennevirasto ovat julkaisseet kartan, johon päivitetään toiminnassa olevien automaattivalvontakameroiden paikkoja.


Uusi peltipoliisi salama

Seuraavaksi eniten salama välkkyi Hollolassa Valtatiellä 24 . Ilman lämpötila -astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit