tiistai 23. huhtikuuta 2019

Kiinan armeijan aseet

Kiinan armeijan aseet
Kiinan armeijan aseet

Kiinan kansanarmeijan panssarivaunut voidaan jakaa kolmeen sukupolveen: Ensimmäiseen kuuluvat vaunut perustuvat Neuvostoliiton T-54A:han, kuten Type. Kiina puolestaan on siirtynyt käyttämään omaa x mm:n kaliiperiaan. Turkin armeija on ottanut käyttöönsä uuden MPT-aseen , joka käyttää NATO:n. Xi: Kiinan ja Taiwanin yhdistyminen on väistämätöntä.


Dongfeng 21 ”laivojen tappajaksi” nimetty ohjus saattaa . Aseen modernisoitu versio tunnetaan vastaisuudessa lyhenteellä 7. AK47-perheen rynnäkkökiväärejä myös Kiinasta. Tällaiset aseet voivat kuitenkin olla jo lähitulevaisuudessa suurvaltojen. Kenraali sekä useat muut armeijan edustajat varoittavat, ettei . Aseet on ostettu Kiinasta ja Saksasta, joka myi pois Itä-Saksan jäämistöä. Puolustusvoimat voi tuhota aseet tai myydä ulkomaille jollekin . Yleinen käsitys kuitenkin on, että kuten monet muutkin kiinalaiset aseet biangunin taito on itsenäisesti kehittynyt tyyli, joka käytännöllisyydessään on adoptoitu . Kaikki aseet varustellaan optisin tähtäimin.


Kiinan armeijan aseet

Karjalaumojaan suojelevat paimentolaiset olivat hyviä aseenkäyttäjiä. Estääkseen viljavarastojensa rosvoukset maanviljelijät turvautuivat kaupunkien armeijoihin. Kiinan asevoimat (PLA) ovat maailman vahvimpia. USA kipristelee alkavassa talouden uuslamaantumisessa - Kiina jatkaa taloudellista nousuaan lisäten armeijansa vastaavuutta taloudelliseen kokoonsa.


Kiinan armeijan aseet

Yhdysvallat on lisännyt Kiinan puolustusvoimien materiaalihankintayksikön ja sen johtajan pakotelistalle. Syynä on se, että Kiina on ostanut . Uuden raportin mukaan Kiinalla on nykyisin merkittävä rooli Afrikan talouden lisäksi rauhan ja. Kiina värväsi lapsia kehittämään tappajarobotteja: ”Intohimo uusien aseiden kehittämiselle on välttämättömyys, ja heidän täytyy myös olla . Uudet simulaattorit korvaavat osan armeijan ammunnoista – ensin . Asemiehet estivät pääsyni kiinan kielen tunnille Pekingissä – Kiina.


Tuli vastaan tällainen video. Itse en ole mikään aseasiantuntija. Kiina saattaa käyttää harvinaisia maametalleja aseena. Kiinan valtionmedia kirjoitti keskiviikkona, että maa ei halua myydä harvinaisia. Gazan rajalla ammuttiin taas palestiinalainen – Israelin armeijan mukaan mies ampui . Toimintaelokuvatähti Danny Trejo rakentaa artesaanien kanssa tunnettujen aseiden jäljennöksiä.


Kiinan armeijan aseet

Muinaisten ja modernien työkalujen avulla syntyy . Matti Puranen: Kiinan ulko- ja sotilaspolitiikka muutoksessa. Kiinassa Chan-buddhalaisuus ja Japanissa zen-buddhalaisuus vaikuttivat. Harjoiteltiin aseiden käyttöä, opeteltiin hyökkäys- ja puolustustekniikoita ja pidettiin.


Sun Wukongille ja hänen apina- armeijalleen monissa Peking- oopperoissa. Syy on yksinkertainen: Länsi ei myy aseita Kiinalle Taivaallisen rauhan . Home › Forums › Aseharrasteet › Kiinalaiset Aseet ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit