keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kirkkoon kuulumattoman hautaus

Kirkkoon kuulumattoman hautaus

Sukulaisen hautajaiset ovat parin viikon päästä ja mietin mitkä olisivat . Hautajaisiin ei sinänsä ole yleispäteviä käytösohjeita. Jokainen tilaisuus on suunniteltu omaisten sekä vainajan toiveita ja perinteitä kunnioittaen. Perinteisestä tummasta pukeutumisesta poikkeaminen ei enää aiheuta . Jokaiset hautajaiset ovat erilaiset, mutta tietty kaava toistuu kirkossa ja hautausmaalla tai uurnalehdossa.


Kirkkoon kuulumattoman hautaus

Tässä lista asioista, jotka on hyvä . Asiallinen pukeutuminen hautajaisissa on edesmenneen ja surevien omaisten kunnioittamista. Mies voi pukeutua mustaan, tummansiniseen . Itselleni valitettavasti saapui kutsu hautajaisiin tulevalle viikolle ja. Viimeiselle matkalle lähdettäessä omainen voi pukeutumisellaan osoittaa kunnioitusta läheistään kohtaan.


Ei ole soveliasta pukeutua paljastaviin vaatteisiin. Minkä värisen solmion ajattelit. Musta solmio on ainoa oikea valinta hautajaisiin.


Juhlissa moni mies tekee virheen . Miehillä yleisin hautajaisasu ja varmin valinta on musta puku , jonka kanssa . Ainakin lähiomaiset pukeutuvat mustiin tai tummiin vaatteisiin. Pukeutuminen hautajaisissa. Jos mustia vaatteita ei ole, sen ei kannata antaa estää hautajaisiin osallistumista. Voiko hautajaisiin laittaa matalia ylipolven saappaita asiallisen mekon kanssa. Uskalla ostaa oikean kokoinen, hyvin istuva puku.


Olisi hautajaiset tulossa ensi viikolla ja mietin, millaiset asun sinne laittaisin. Arvokas pukeutuminen Vierailija. Vierailija: Mummin hautajaiset tulossa ja olisin kysellyt mitä olette lapselle laittaneet päälle. Puvun vuokrausta mietittiin.


Kirkkoon kuulumattoman hautaus
Kirkkoon kuulumattoman hautaus

Kaste- tai rippijuhla, lakkiaiset, häät tai hautajaiset. Esimerkiksi naisilla ei tulisi olla liian lyhyttä . Perinteinen hautajaisasu on musta, mutta pientä joustoa sallitaan. Jos vaatekaapista ei löydy mustaa pukua, . Lapsien kohdalla pukeutuminen on vapaampaa, kirkkaita värejä kuitenkin vältetään. Kirkkoherra oudoksuu tapaa, jossa hautajaisvieraat pukeutuvat pikkumustiin.


Se viestii arvostuksesta juhlien järjestäjiä ja juhlittavaa tilannetta kohtaan sekä saa sinut oikealle juhlatuulelle. Siunaavan papin kanssa tavataan ja keskustellaan ennen hautajaisia ja sovitaan. Monissa hautajaisissa hyväksytään myös värikäs pukeutuminen esimerkiksi . Virallisissa hautajaisissa pukukoodi ilmoitetaan kutsussa. Olen kirjoittanut blogissani aiemminkin pukeutumisesta kirkkoon. Tummansininen puku ei minustakaan ole paha valinta hautajaisiin , mutta miehen.


Vuodenajoista erityisesti kesll jrjestettviin juhliin on syyt lhett. Miehille sentään pukeutuminen on helppoa, kun voi käyttää samaa. Kaikilta ei näköjään löydy sitäkään, kun hautajaisiin tullaan minkä . Hautausurakoitsija Minttu Väisänen-Juusola kertoo, miten pukeutuu töihin ja millainen tyyli hautajaisiin kannattaa valita. Musta ei ole must, vauvan pukeutuminen on hautajaisissakin.


Meillä on tyttö kk, ja isomummon hautajaiset tulossa ensi viikolla. Voinko käyttää hautajaisissa mustavalkoista asua, esimerkiksi mustia. Mielestäni voit hyvin pukeutua mustiin housuihin, valkoiseen paitaan ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit