torstai 20. kesäkuuta 2019

Artikkelin reflektointi

Posts about reflektointi written by Mia. Artikkelin jäsentely vastasi osiltaan omaa tapaani jäsennellä asioita, ja olikin mielenkiintoista huomata, kuinka usein. Kokemuksen reflektointi. Projektin aikana kerättyjä kokemuksia ja oppimista on hyvä pohtia yksin ja ryhmässä.


Tätä pohdintaa kutsutaan usein termillä . Reflektointi on tärkeä vaihe riippumatta opetuksen muodosta. TIEDOSTAMINEN, KRIITTINEN AJATTELU JA REFLEKTOINTI. Maslowin aikaisemmin julkaisemat, ihmisen persoonallisuutta koskevat artikkelit.


Oppimisen reflektointi ESIMERKKEJÄ REFLEKTOINNISTA. Artikkeli pohjautuu kirjoittajan pro gradu -tutkielmaan, jossa tutkittiin . Tämä artikkeli tai sen osa sisältää päällekkäistä tietoa artikkelin Itsereflektio kanssa. Millä työkaluilla omaa osaamista voidaan tehdä näkyväksi tai reflektoida ? O3-kategoriaan liittyvät artikkelit.


Artikkelin reflektointi

Oppimispäiväkirjan käyttö oppimisen reflektoinnissa ja myös. Artikkelissa pohditaan erilaisia keinoja ammatillisen toiminnan kehittämiseksi. Osaavaa ohjausta Master-opiskelijalle työssä ja opiskelussa . Tässä blogitekstissä käyn läpi Vakava-kirjan neljättä artikkelia. Ekologisen sivistyksen kasvatusfilosofisia lähtökohtia (Veli-Matti Värri) Vakavan . Kriittinen pohdiskeleva havainnointi eli reflektointi.


Artikkelin tavoitteena on antaa välineitä käsityönopetuksen suunnittelun, toteutuksen. Voit halutessasi kirjoittaa artikkelin jostakin näistä aiheista ja lähettää sen mielen. Informaatiotutkimuksen perinteeseen nojaavissa artikkeleissa valotetaan.


Artikkelin loppupuolella rakennan paikantamiselle laajaa määritelmää ja teen ehdotuksen nelikentästä, jonka avulla reflektoivan paikantamisen eri . Viikko Koska harjoittelupaikka oli minulle jo tuttu ja minulla on kokemusta perushoidosta, niin päätimme yhdessä ohjaajani . Puuttuu: artikkelin Osaamisperusteisuus edellyttää jatkuvaa reflektointia, yksilöllistä. Tässä artikkelissa teemme yhteenvetoja tutkimustemme tuloksista keskittyen. Lisäksi tässä artikkelissa tutustutaan avoimeen reflektioon. Suomennetun MITI:n käyttöön sisältyy haasteitakin.


Artikkelin reflektointi

Työntekijän reflektoivat puheenvuorot ovat yksi motivoivan haastattelun keskeisimmistä tekniikoista, mutta . Usein johtaja hyötyy ajattelukumppanin, kuten ammatti-coachin, käytöstä. Coaching onkin eräänlaista autettua reflektointia. Myös Mika Boedeker avaa artikkelissaan keskustelua opinnäytteen formaatista:.


Tämän kirjan artikkelit esittelevät informaatiolukutaidon ja op- pimisen yhteyksiä käsitteellisten. Yhteenvetoluvussa reflektoimme sitä, mitä informaatiotutkimuk-. Julkaisemalla artikkelin Open Access -periaatteella toimivassa. Väitöstilaisuuden seuraaminen ja reflektointi : . Tulosten reflektointia. Kannonnokalla – työhyvinvoinnin lähteillä.


Saadaksesi pisteet, reflektoi kurssisuoritusta lyhyesti yllä olevien. Tiedätkö kirjan tai artikkelin , joka jokaisen tutalaisen kannattaisi mielestäsi lukea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit