tiistai 25. kesäkuuta 2019

Yleisradioyhtiö

Yleisradioyhtiö

Valtiollisten yleisradioyhtiöiden historia juontaa juurensa ensimmäisen maailmansodan jälkeiseen aikaan, jolloin oivallettiin radion mahdollisuudet tukea . Heikki Valkama: Medialla on tapana valita haastateltavaksi mies pätevämmän . Yleisradioyhtiöt : tuoreimmat. Norjan yleisradioyhtiö NRK estää maailmanlaajuiseen suursuosioon nousseen Skam-sarjan katselun ulkomailla. Taustalla on kiista sarjassa käytetyn musiikin . Australian poliisi on tehnyt ratsian maan yleisradioyhtiö ABC:n toimitiloihin. Toimi liittyy arkaluonteisten asiakirjojen uutisvuotoon.


Yleisradioyhtiö
Yleisradioyhtiö

Asiasta kerrottiin yhtiön omassa . Yle ei ole suomalaisten yleisradioyhtiö vaan eduskunnan yleisradioyhtiö. Siinä on vissi ero aivan väärään suuntaan, vaikka meille jatkuvasti . RAI on esillä netissä runsaalla tarjonnalla. Kuunneltavia kanavia ovat Radio Radio Radio Gr Parlamento, GRR, Isoradio, . Paisuva yleisradioyhtiö ei ole mikään luonnonlaki. Esimerkiksi Tanskassa paikallisen yleisradion rahoitusta karsitaan ja tehtäviä rajataan . Työeläkevakuuttajat Telan toimitusjohtaja , kiinnostuksen kohteita mm. DR kertoo tiedotteessaan, että 2ihmistä irtisanotaan.


Tanskan yleisradioyhtiö DR:n henkilöstövähennykset ovat varmistuneet. Aiemmin kuluvalla viikolla julkisen . Suurin syy otsikossa mainitsemaani tasapuolisuuden ja tasa-arvon puutteeseen on valtion yleisradioyhtiö YLE. YLE harjoitti massiivista . Islannin yleisradioyhtiö ei toistaiseksi aio boikotoida Israelin euroviisuja – Suomen Yle seuraa tilannetta. Australian yleisradioyhtiö harkitsee oikeustoimia saadakseen takaisin poliisiratsiassa takavarikoidut dokumentit.


Yleisradioyhtiö

Ratsiassa takavarikoitiin noin . Norjan julkisen palvelun yleisradioyhtiö NRK yrittää siivota törkypuhetta nettikommentoinnista pakottamalla kommentoijat vastaamaan kolmeen . Mallin huono puoli on, että yleisradioyhtiö siirtyy suoraan osaksi valtion budjettia ja lähemmäksi poliittista ohjailua. Suomessa tv-lupamaksuista luovuttiin jo . Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan prinsessa Haya asuu Lontoossa omistamassaan talossa ja käy oikeustaistelua miestään vastaan. Ruotsidemokraattien puheenjohtaja . Millainen on julkisen palvelun yleisradioyhtiöiden rooli ja mitkä niiden tehtävät muuttuvassa mediamaisemassa? Urheilun kansainvälinen välimiesoikeus CAS on vapauttanut virolaishiihtäjä Andrus Veerpalun dopingsyytteistä, kertoo Viron yleisradioyhtiö. Kreikassa järjestetään tänään . Oikeuden mukaan ERT saa . Pikaruokaketju Subway on haastamassa kanadalaisen yleisradioyhtiön oikeuteen broilerijupakassa, kirjoittaa Talouselämä.


Uusi politiikka merkitsisi leikkausta julkisen palvelun yleisradioyhtiö DR:n budjettiin ja luopumista luparahoituksesta. Presidentti Tarja Halosen puhe Euroopan yleisradioyhtiöiden naisjohtajien kansainvälisessä seminaarissa. Naisjärjestöjen Keskusliitto oli Ylen . Ylen Numero-Räppi palkittiin yleisradioyhtiöiden mainoskisassa.


Yleisradioyhtiö

Italian yleisradioyhtiö Rai esitti maanantaina ohjelman turkistarhausta käsittelevän ohjelman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit