tiistai 18. kesäkuuta 2019

Suullinen kirjaesitelmä

Suullinen kirjaesitelmä. Päähenkilöt: Tintti ja Milou. Tärkeimmät sivuhenkilöt:. Motivointi osuus: esittele kirjan kansi ja kerro nimi ja kirjailija ja miksi valitsit juuri tämän kirjan 2. Henkilöt: lyhyet ja napakat selostukset pää . Vastaa Peruuta vastaus.


Suullinen kirjaesitelmä

Kirjoita kommenttisi tähän. Liitteet: Ohjeita kirjaesitelmän tekoon . Meinaan kun koulussa on nyt aikana pitänyt tehdä kirjallista(yksi kirjailijaesitelmä) ja suullinen kirjaesitelmä , ja en tahtoisi. Kirjaesitelmä Padlet-pohjalle. Osan voit kertoa myös suullisesti.


Ohjeita Biologian laitoksella tehtäviä suullisia ja kirjallisia esityksiä varten. Minulla oli tässä vasta suullinen kirjaesitelmä. Sain siitä 9-, ainoan ysillä alkavan tähän mennessä (jes.) Täytyy sanoa, että jännitti aika pirusti . Haluaisitko parantaa suullista kielitaitoasi ja oppia uutta kulttuurista?


Tämä oikeus sisältää vapauden hakea, vastaanottaa ja levittää kaikenlaisia tietoja ja ajatuksia yli rajojen suullisessa , kirjallisessa, painetussa, . Aikataulu on alustava ja siihen saattaa tulla muutoksia lukukauden kuluessa! Kurssi äiarvioidaan numeroasteikolla 4–10. Jokainen osasuoritus täytyy suorittaa . Laaditaan suullinen esitys kirjailijasta ja yhdestä hänen teoksestaan.


Suullinen kirjaesitelmä

Aktiivinen osallistuminen luennoille, suullinen kirjaesittely (power- point) ja hyväksytysti suoritettu, annettua tutkimuskirjallisuutta referoiva essee. Solu ja perinnöllisyys. Valtakunnallinen suullisen kielitaidon syventävä kurssi. Historia on yleissivistävä lukuaine, jonka kautta murrosikäinen nuori voi löytää aineksia.


Nyt kaikki kyllä saavat auttaa minua. Neuropsykiatrinen valmennus. Myös suullisesti sovittu asia rinnastetaan sopimukseksi.


Keskustelussa hän reagoi kuulemaansa omilla ajatuksillaan ja mielipiteillään sekä kysymyksillä. Oppilas on tottunut ilmaisemaan itseään suullisesti. Nyt tarttis tehä aineistokirjotus, ja suunnitella suullinen kirjaesitelmä huomista varte.


Opetuksen tulee olla kokonaisvaltaista, kaikki kielen osa-alueet kattavaa oppilaan arkeen liittyvää suullista ja kirjallista kommunikaatiota, joka tukee oppilaan . AI9lk - Tuulen puolella, Äidinkielen kirjallisuusesitelmä, K, kpl. Cat 5e-kaapeli soveltuu . Lisäksi kielessä on valtavasti erilaisia sananparsia eli sanontoja: sananlaskuja ja puheenparsia, jotka ovat tärkeä osa suullista kansanperinnettä. SUKOLin ja englanninopettajien hallituksessa toimiminen avasi oven opetusministeriön ja kouluhallituksen suullisen kielitaidon työryhmään.


Kurssiarvosanaan vaikuttavat suullinen kirjaesittely, esseet ja loppukoe sekä muu näyttö. Yläasteella tehtiin joka vuosi yksi kirjaesitelmä. Huomenna sit taas tavallinen kouluviikko ja kaiken lisäks huomenna on vie äikän suullinen kirjaesitelmä ja matikan koe, mihkä en oo lukenu . Dosentti ja erikoistutkija Marjaliisa Hentilä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit