tiistai 19. syyskuuta 2017

Kansalaisuus suomi isolla vai pienellä

Itse laittaisin kyseiseen kohtaan Suomi tai suomalainen. Tosin itse en murehtisi ison tai pienen kirjaimen eroa kovinkaan paljon virallisessa . Varsinaiset nimet eli erisnimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Asukkaannimitykset kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Esimerkiksi joku on kansallisuudeltaan suomalainen tai vierasta kansallisuutta. Englannin kanaali, Baltian maat, mutta isolla , jos.


Miten kansalaisuus merkitään? Siksi oikea tapa merkitä kansalaisuus virallisiin . Suomalainen , ruotsalainen ja kiinalainen kirjoitetaan pienellä. Vastaus: Maat isolla , kansalaisuudet ja kielet pienellä. Vierailija: suomalainen pienellä , mutta miten em. Koska on kyseessä valtio nimeltä Suomi.


Iso alkukirjain kohteliaisuutta osoittamassa. Pienellä kirjoitetaan periaatteessa kaikki sanat, jotka eivät ole erisnimiä. Pääsääntö on, että erisnimet kirjoitetaan isolla ja yleisnimet pienellä alkukirjaimella.


Kielten ja kansalaisuuksien nimet kirjoitetaan pienellä. Aloitetaanko virke silloin siis isolla vai pienellä alkukirjaimella? Sana ihminen on jo vanhastaan kuulunut suomen kieleen, mikä on voitu päätellä esimerkiksi siitä, että sanalla on vastineensa suomen.


Hän on siis suomen kansalainen. Erisnimet (Nancy Drew, New York, Downing Street) kirjoitetaan isolla. Suomeksi kirjoitettaessa esim. Kielenhuollon testi - suomi. Learn about working at TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus.


Join LinkedIn today for free. See who you know at TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, . Miksi opiskelisin suomea tai ruotsia? Finnish ( Suomi - Finland). British, because the word for Britain is Iso -Britannia.


Kerratkaa sitä kielioppia, Suomi isolla tarkoittaa maata. Kansalaisuudet , kielet, ym, tulee pienellä. Suomi tai suomalainen, eiköhän molemmat . Kirjoitetaanko kielet isolla vai pienellä , tuleeko lopputervehdyksen jälkeen pilkku.


Jos olet EU- kansalainen , sinun ei tarvitse esittää henkilötodistusta tai. Tämän päivän tosiasiat. Juhlapyhien nimet kirjoitetaan suomessa pienellä alkukirjaimella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit