maanantai 25. syyskuuta 2017

Sinustako kirjailija

Sinustako kirjailija

Oletko huomannut, että suomenkielistä kirjallisuutta on jostakin aiheesta vähän, mutta se tulisi tarpeeseen? Oletko kirjoittanut tekstejä itsellesi pöytälaatikkoon? Haluaisitko muidenkin lukevan niitä kirjan muodossa? Kirjoita ja ryhdy kirjailijaksi.


Sinustako kirjailija

Julkaisemme kaikenlaista kirjallisuutta: tietokirjoja, . Basam Books etsii jatkuvasti uusia kirjailijoita ja kirjaideoita. Oletko juridiikan, liike-elämän tai talouden ammattilainen? Kustannusosakeyhtiö Otavalla on yli sadan vuoden perinteet eturivin kotimaisen kauno- ja tietokirjallisuuden julkaisijana.


Sinustako kirjailija

Otavan kirjailijakuntaan kuuluu niin . Mutta oletko ajatellut, että se on myös mahdollisuus sinulle – potentiaaliselle kirjailijalle ? Jos sinussa asuu pieni pöytälaatikkokirjailija, . Lähetä käsikirjoituksesi meille. Valmistamme kirjasi toiveittesi mukaan nopeasti. Haluatko tehdä kirjan tai sähköisen julkaisun? Perinteikäs kustantamo julistaan synttäreiden kunniaksi kirjoituskilpailun teemalla . Kustantamo Karisto Oy täyttää ensi vuonna 1vuotta.


Sinustako kirjailija
Sinustako kirjailija

Yhteisöllisyys ja varsinkin sosiaalisen median yhdistäminen yhteisöllisyyteen kiinnostaa ihmisiä todella. Olemme perustamassa online kauppaa e-kirjoille nimeltä aitokirja. Tällä hetkellä keräilemme materiaalia sivustoa varten jotta . Kirjailija Riikka Pulkkinen kävi uupumuksen rajoilla ja kertoo nyt, miten se muutti hänen elämäänsä.


Olen aina ollut fyysisesti varsin terve. Turun yliopiston luovan kirjoittamisen oppiaine aloittaa syyskauden kahdella avoimella kirjoittamisen kurssilla. Maksullisilla kursseilla . Liity 3kirjailijamme joukkoon. Suosittelen palvelukustantamoa kirjoittajille, joilla ei ole . Kirjassa on ohjeet monen kuuluisan rakennuksen ja nähtävyyden, kuten Riemukaaren . Huomenta Suomen vieraina Sinisten eduskuntavaaliehdokas Tiina Ahva, Vihreiden eduskuntavaaliehdokas Veli Liikanen sekä Kokoomuksen . Olutasiantuntija, radiotoimittaja, opettaja ja kirjailija – Viikon Kevytyrittäjä Anikó on kaikkea tätä ja enemmän!


Olen juomatoimittaja, olutkirjailija . Triathlonin suosio kasvaa jatkuvasti. Yhä useampi kuntoiija haluaa tutustua kiehtovaan kolmen lajin yhdistelmään, jossa riittää valinnanvaraa eri matkojen . Oulun kaupunginkirjasto tarjoaa kirjailijoille ja harrastajakirjoittajille mahdollisuuden esitellä tuotantoaan. Keppiheppa tai Molla-Maija.


Toiminnallista matematiikkaa. Lukufiilis on nuortenkirjallisuuteen keskittyvä verkkolehti, joka esittelee ajankohtaisimmat kirjat, kirjailijat ja ilmiöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit