perjantai 29. syyskuuta 2017

Poliisi nettivinkki

Lomakkeella voit kertoa poliisille kiireettömän tiedon epäilyttävistä aineistoista tai ilmiöistä. Kun tarvitset kiireellistä poliisin apua, soita hätänumeroon . Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä hätänumeroon 112. Anna vinkki laittomaksi. Lähetä nettivinkki täyttämällä oheinen lomake.


Poliisi nettivinkki

Sivun lomakkeelle voi jättää poliisille ei kiireellisen tiedon internetissä havaitusta epäilyttävästä aineistosta. Havainnot voivat liittyä esim. Termi liittyy erityisesti rikosilmoituksen tekemiseen poliisille.


Poliisi nettivinkki

Ilmiannon teko poliisille tarkoittaa tutkintapyyntöä eli rikosilmoitusta, joka. Pelkän nettipalautteen kautta tulleesta nimettömästä vihjeestä poliisi ei voi suoraan ryhtyä toimenpiteisiin. Mikäli vihjeessä on yhteystiedot, . Jos olet havainnut rikoksen tai epäilet sellaista, käänny poliisin puoleen. Poliisin nettivinkki -palvelu. Vertaisverkostoissa jaettavaa tai kirjautumista edellyttävillä sivuilla sijaitsevaa aineistoa ei tarkisteta, vaan näitä koskeva tieto välitetään poliisille.


Näistä paikallispoliisin arvioitavaksi on . Onko tämä nettivinkki poliisin ? Suomen poliisi oli havainnut kahden henkilön keskustelun, joka voitiin tulkita uhkaukseksi Kaarstin lukiolle. Heistä toinen oli nuori suomalainen . Järjestelmän kautta voi tehdä ilmoituksia . Viranomaiset selvittävät tietojesi perusteella, . Oulun ensimmäinen nettipoliisi, vanhempi konstaapeli Lauri Nikula sanoo, että nettipetoksia tulee paljon vastaan - Vanha neuvo pitää yhä . Kun olet tehnyt rikosilmoituksen, poliisin tehtävä on tutkia asiaa sen jälkeen. Helsingin poliisi on jo viikon verran seurannut internetissä olevaa Lähivinkki- palvelua.


Sivuston ideana on, että kaupunkilaiset voivat merkitä . Kun aiemmin noin joka kymmenes nettivinkki johti toimenpiteisiin, viime . Pelastakaa Lapset ry: . Eli jos tekee netissä nettivinkin poliisille , saadaanko viestin tekijä selvitettyä poliisin tai itse rikoksentekijän taholta? Netinkäyttäjät ovat tehneet . Hän voi ottaa painikkeen avulla yhteyden poliisiin ja jättää tapahtuneesta tiedon . Nettivinkin voi ilmoittaa. Somehuhujen jäljillä: Kyllä, poliisi lakkautti vihapuheen tutkintaryhmän. Vuodenvaihteeseen mennessä . Viharikoksiksi luokitellaan pääsääntöisesti kaikki sellaiset rikosepäilyt, joissa poliisi , uhri tai muu asianosainen epäilee vihamotiivia tai joihin on sisältynyt . Ilmoita asiattomasta sivustosta poliisille.


Poliisi nettivinkki

Julkaistu kategoriassa Uncategorized. Raiskauskriisikeskus Tukinainen. Huumeista ry tarjoaa tietoa ja tukea huumeiden käytön ehkäisyyn ja lopettamiseen.


Voit ilmoittaa poliisille myös internetissä olevan viestin, kuvan tai videon,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit