maanantai 2. lokakuuta 2017

Virkattu pöllö ohje

Virkattu pöllö on ollut tähänastisista töistäni se, johon on pyydetty ehdottomasti eniten ohjetta. Ohjeen laatiminen on ollut suunnitelmissani jo . Lupasin joku aika sitten jakaa teille tämän virkatun pöllön ohjeen. DROPS Pääsiäinen: Virkatut DROPS pöllöt ”Safran”- ja ”Muskat”-langoista. Tässä videossa näytämme miten virkataan pieni DROPS pöllö pääsiäistä varten.


Ihanan outo pöllö Novita Miami -langasta sykähdyttää.

Virkattu pöllö ohje

Ensisijaiset välilehdet. En ole aiemmin virkannut yhtään työtä valmiiksi ja se kyllä näkyy lopputuloksestakin, että. Virkattu pupu hahmo lelu pehmoeläin pehmolelu lapset vauva vaunulelu lahja muistaminen tuliainen ristiäislahja joululahja virkattu Marja Soikkalan ohje.


Jokainen tuntuu tykkäävän symppis pöllöstä , meillä tytöt on innostuneet näihin ja . Tunnisteet: Ohje , virkattu pöllö. Suomenkielinen seikkaperäinen vaihe vaiheelta etenevä kuvallinen ohje löytyy Satumaisia silmukoita -blogista. Pöllöt oli kiva ja nopea virkata. Tässä aloitellaan pöllön virkkausta tämä tulee pienissä osissa joten.


Lue blogipostauksia aiheesta virkattu pöllö.

Virkkaa Converse tyyppiset lenkkarit. Ohje suomuvirkkaukseen löytyy tämän linkin takaa. Nämä pöllöt ovat kyllä söpöjä :) Mukavaa kesää! Ohje pöllöön löytyy ilmaiseksi englanninkielisenä Amigurumi today -sivulta. Jos virkkaat pöllön jämälangoista, tarkista että langat ovat . Prinsessajuttu-blogissa jaettiin virkatun plln ohje , johon tartuin innolla.


Se virkkausinto iskee aina välillä. Sain jälleen vedettyä yhden asian to do -listaltani. Kemikammari on matalankynnyksen avoin kohtaamispaikka kaikille kemiläisille. Miksi virkata tavallinen perusmatto kun voi värkätä jotain spesiaalimpaa? Ohje on kirjasta Villiä virkkausta.


Virkattu pöllö ohje

This Pin was discovered by Leila. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Pitihän se laittaa ohje talteen,. Kirjoittanut Eskola Auli . Bambulankainen tiskirätti on vielä kesken, mutta väliaikatyönä näpersin persikanvärisen pöllön.


Tutustu käyttäjän leenavirta Pinterest-tauluun virkkaus ideoita. Se on helppo oppia ja hyvä ohje siihen löytyy esimerkiksi täältä:.

Virkattu pöllö ohje

Vamos aprender o Jogo de banheiro Flores Amora? Um jogo de banheiro de crochê em barbante com flores e folhas ensinado passo a passo pela professora.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit