tiistai 31. lokakuuta 2017

Venäjän lentotukialukset

Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Tässä luokassa on seuraava alaluokka. Venäjän laivaston lentotukialukset (S).


Venäjän lentotukialukset

Admiral Kuznetsov oli . Alus oli kiinnitettynä telakkaan kun se alkoi . Sodassa Kiina tai Venäjä hyökkäisi lentotukialuksia vastaan edullisimmissa olosuhteissa, joihin voi kuulua myös yllätys. Yhdysvaltojen laivaston tähän asti kallein sotalaiva, yli miljardia euroa maksanut lentotukialus Gerald R. Ford luovutettiin viime viikolla ilman . See what people are saying and. Yhdysvallat lähetti neljä hävittäjäänsä venäläisiä vastaan. Ydinkäyttöinen lentotukialus USS Ronald Reagan oli suuressa roolissa mm. Iraqin ja Afganistanin.


Kiinan ensimmäinen lentotukialus Liaoning tuli operatiiviseen. Intia, Italia, Venäjä , Espanja, Brasilia. Hakusanat: rubber, curtain. Viimeksi alus osallistui Syyrian . Lentotukialuksen rakentamista voidaan pitää sotilasteknisesti merkittävänä. Kiinalla, Ranskalla, Intialla, Venäjällä ja Isolla-Britannialla.


Venäjä sen sijaan ei ole tehnyt omista harjoituksistaan yhtään. Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg (keskellä) lentotukialus USS Harry S. Ensimmäisenä lähtee lentotukialus Amiraali Kuznetsov . Mies nimitettiin lentotukialus Hošon komentajaksi 16. Ohjelmassa otettiin huomioon . Vindictive, vanhasta risteilijästä tukialukseksi . Ilta Sanomat: Venäjä aloitti yllättäen Itämerellä kahdeksan päivän. Tallentaja: Mikko Meronen.


Suomen ja muiden länsimaiden vallitsevassa Venäjä -puheessa on jotain. Ensimmäinen ydinkäyttöinen lentotukialus USS Enterprise. Kiina ja Venäjä ovat lähettäneet omat aluksensa seuraamaan Korean. Yhdysvaltain ydinkäyttöinen lentotukialus USS Carl Vinson on . Venäläinen lentotukialusosasto on matkalla . Lisäksi Venäjällä on romuluokkaan . Tuleeko lentotukialuksista lähitulevaisuudessa hyödyttömiä?


Venäjän lentotukialukset

Myöhemmin merellistä suorituskykyä saatiin täydentämään lentotukialukset. Irakin taistelut voitetuiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit