perjantai 27. lokakuuta 2017

Poliisi asiointipalvelu

Poliisi asiointipalvelu

Rikos- ja liikenneasiat: Tee sähköinen rikosilmoitus tai lähetä poliisin automaattisella liikennevalvontalaitteella kuvattua rikkomusta koskeva vastaus. Sen seurauksena sivustossa esiintyy erilaisia graafisia ilmeitä ja siirtyminen palvelusta toiseen ei ole aina . Joissakin tapauksissa hakemuksen viimeistely vaatii hakijan henkilökohtaista käyntiä poliisin lupapalvelupisteessä. Saat käyntiin liittyvät ohjeet ja ilmoitukset . Suomi Svenska English Sámegiella.


Poliisi asiointipalvelu

Ei silloin kun kyse vakavasta ja välittömiä . Palvelumme ei tue käyttämääsi selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon tai lataa esimimerkiksi jokin seuraavista nykyaikaisista selaimista. Muut ilmoitukset ja asiat. Asioi muissa poliisin palveluissa, kuten esimerkiksi yleisötilaisuusilmoituksessa ja räjäytystyöilmoituksessa.


Liitä hakemukseen kuvatunnus, jonka sait valokuvaamosta. Maksa hakemus verkossa. Yleisneuvontaa poliisin palveluissa, esim. Mikään kirjautumista vaativa palvelu ei toimi tällä hetkellä. Omat ajoneuvot ja ajoneuvoverot, ajokortti, vesikulkuneuvot, tieliikenteen ja merenkulun ammattipätevyydet.


Sähköinen asiointipalvelu kaatui eilen. Kirjaudu oma asiointi - . Neuvontapalveluun voi olla yhteydessä myös sähköpostitse osoitteessa neuvontapalvelu(at) poliisi. Sähköpostitse asioista kysyttäessä neuvontapalvelu. Henkilöasiakkaiden asiointipalveluun kirjautumisessa on havaittu häiriö, Kela kertoo nettisivuillaan.


Tervetuloa lupahallinnon valokuvapalvelimelle. Tämän sivuston avulla voit toimittaa passikuvat poliisille ja Maahanmuuttovirastolle sähköisessä muodossa. Uutta rahankeräyslupaa voi hakea sähköisesti.


Poliisi tiedotti viasta jo tiistaina ja sen . Luvan hakeminen tapahtuu poliisin sähköisessä asiointipalvelussa , ja se edellyttää Katso-tunnisteen käyttämistä . Jos henkilökohtainen käynti on tarpeen, poliisin sähköinen asiointipalvelu ohjaa varaamaan ajan poliisin toimipisteestä. Lupa-palveluissa asiointiin pitää edelleen tehdä ajanvaraus osoitteessa asiointi. Passia ja henkilökorttia voi hakea myös . Voit kirjautua asiointipalveluun Katso- organisaatiotunnisteella tai henkilökohtaisella pankkivarmenteellasi. Lisäksi asetietojärjestelmän yhteydessä kehitetään myös uusia sähköisiä asiointipalveluita. Uutta järjestelmää käyttävät poliisin lisäksi myös . Vastaus automaattisen liikennevalvonnan kuvaamaan rikkomukseen.


Poliisi asiointipalvelu

Oikeusavun asiointipalvelut. Haluatko asioida verkossa? Myös asuinkuntasi voi tarjota sähköisiä asiointipalveluita – käy kuntasi . Voit myös varata ajan poliisin ja Ajovarman lupapalveluihin Asiointipisteestä.


Poliisi asiointipalvelu
Poliisi asiointipalvelu

Etäyhteyden kautta asiointi on mahdollista joka päivä. Passi- ja henkilökortti-, ase- ja ulkomaalaisasiat hoituvat ainoastaan poliisiasemilla, ja osa myös poliisin sähköisessä asiointipalvelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit