keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Vinha öljymaalin päälle

Pitäisi maalata iso vanha talo, joka parisenkymmentä vuotta sitten maalattu teho öljymaalilla. Mitä maalilaatua suosittelette? Vinhalla sivelet helposti puolihimmeää, alustan mukaan elävää suojaa niin lauta- kuin hirsipinnoille. Uusille tai aiemmin käsitellyille puupinnoille.


Liuoteohenteisen öljymaalin tai alkydiöljymaalin päälle voidaan maalata. Fasad Solid tai K-raudalla . Maalauksen säännöt menevät niin, että vesiohenteisen maalin päälle voi panna vain uutta vesiohenteista maalia. Sitäpaitsi lateksia ei enää oo. Mainittakoon esin Vinha. Koulutettu myyjä tunnistaa maalityypin maalatusta puupalasta.


Vesiohenteisen päälle voi maalata vain vesiohenteisella, mutta öljymaalin päälle käy lisäksi . Maalitehtaiden suosituksen mukaan öljymaalin päälle voi maalata lateksilla, kun taas lateksin päälle ei voi maalata öljymaalilla. Tarkoitus olisi laudootus uusia 5v päästä kokonaan, et saadaan. Uulan öljymaaleilla maalattu puupinta hengittää eli vesihöyry pääsee vapaasti.


Voinko maalata Uula Petrooliöljymaalilla vanhan keittomaalipinnan päälle ? Pika- Teho ja Ultra -talomaalit sekä Vinha peittävä puunsuoja. Eli ennen kuin vetää öljymaalin päälle jotain muuta, kannattaa tuo. Tuloksista ilme- nee, että. Lautojen kaikki pinnat, mukaan lukien pää - typuut ja. Hyvä kestävä maali talon maalaukseen uudelle.


Vinha ) tai öljymaaleja (Teho, ValttiTeho). Voiko Öljyn maalilla maalata vanhan lateksin, keittomaalin, öljymaalin päälle ? Maalikalvo Vinhalla kolmeen kertaan maalattuna. Ainutlaatuinen puolihimmeä peittosuoja lauta- ja hirsipinnoille ulkona. Jättää puunsyyt vinhasti näkyviin. Ei ole Vinhan voittanutta.


Vinha vaikuttaa kokemusten perusteella varsin hyvältä maalilta. Tuolla irtoaa vanhat öljymaalit höylätystä laudasta hyvin. Märän päälle maalaaminen on yleisin maalausvirhe. Vinha on kestänyt päällä nyt vuotta ilman ongelmia. Varjoisilla ja kosteilla seinillä öljymaali voi homehtua, mutta Kailan mukaan homehtuminen talttuu nopeasti, eikä.


Ja löytyihän niitä kappaletta ja kaksi denaria kaupan päälle. Välillä sää oli kesäisen lämmin, välillä tuuli hyisesti luihin ja ytimiin. Maaliksi tai oikeammin puunsuojaksi valitsin Tikkurilan Vinhan.


Toinen vaihtoehto olisi ollut öljymaali , mutta ohenteiden kanssa . Usein sen päälle on keritty maalata jo lateksimaalillakin. Nämä ikkunapuitteet on maalattu vinhalla. Puusepänvalkoinen sävy sopii hyvin.


Ikkunapuitteiden kunnostus ja maalaus öljymaalilla. Pinotex, 5L, öljymaali , ulkomaali,liuotinliukoinen , POISTOTUOTE. Toisin kuin teho öljymaali joka kuivui käsiin ja pensseliin ja oli pilkuilla jo vuoden päästä.


Teollinen pohjamaali voidaan päällemaalata joko öljy- tai akrylaattimaaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit