tiistai 17. lokakuuta 2017

Eu kelakortti

Eu kelakortti

Eurooppalainen sairaanhoitokortti oikeuttaa sairaanhoitoon EU - ja ETA-maissa sekä Sveitsissä. European Health Insurance . Usein kysyttyä eurooppalaisesta sairaanhoitokortista - kela. Kelasta saatava EU -sairaanhoitokortti on sairausvakuutetuille suomalaisille ilmainen. Kun kortti on kerran myönnetty, uusi tulee postissa . Kun olet lomalla tai oleskelet muuten tilapäisesti toisessa EU - tai Eta-maassa tai Sveitsissä, . Väliaikaisesti toisessa EU -maassa oleskelevan henkilön ennakoimattoman tai kiireellisen sairaanhoidon maksut ja korvaukset. Tietääkö, muistaako kukaan miten kauan Kelan sininen eu-sair vak kortti on.


Eu kelakortti
Eu kelakortti

Kun eu - kelakortti tulee postin mukana tavallisena kirjeenä, . Jos sinulla on sairasvakuutus toisessa EU -maassa, ETA-maassa tai Sveitsissä, sinulla . Jendea zer esaten ari den ikusi eta elkarrizketara batu. Henkilökortin hakeminen. Kela-kortti ) ja hänellä on mm. Voit hakea tavallista henkilökorttia poliisin sähköisessä asiointipalvelussa tai valitsemassasi lupapalvelupisteessä.


Tarkista tarvitsetko passin vai riittääkö EU -ajokortti tai kuvallinen henkilökortti. Kortilla saa lääketieteellisesti. Ja minun käsityksen mukaan sellainen eurooppalainen kelakortti käy muualla euroopassa ja on TAE siitä, että pääset julkiseen hoitoon muualla eu :n alueella,.


Uusi kuvaton kortti tulee automaattisesti kotiosoitteeseen, kun . Suomen kansalaiselle EU -maissa. Muu pidempiaikainen oleskelu ja työnteko ulkomailla. Kahdenkeskisistä sosiaaliturvasopimuksista. Kelan mukaan menettely johtuu EU -lainsäädännöstä. Yleinen turvallisuustilanne.


Norjassa on käytössä kolme hätänumeroa ja lääkäripäivystysnumero: Palokunta 110. News, practical information and debate space for all foreigners in Finland. Russia- EU trade in goods: €billion deficit.


Eu kelakortti

Toisessa EU - ja Eta-maassa tai Sveitsissä työskentelevillä ja heidän. Matkustaja on itse velvollinen selvittämään, tarvitseeko hän passin tai viisumin. Mikäli sinulla on kysymyksiä passi- tai viisumivaatimuksista, ota yhteys maan . Tämän saa helposti omilla pankkitunuksilla Kelan netti sivulta ja on maksuton . Hän tuli kertoneeksi virkailijalle, että on lähdössä seuraavaksi noin kolmeksi kuukaudeksi Kyprokselle ( EU -maa), joten hän tarvitsisi siis kortin pikaisesti. EU -kansalaiset sekä Islannin, Liechtensteinin, Norjan ja Sveitsin kansalaiset. EU - maihin menevät euromääräiset laskut voit maksaa ilman palvelumaksua.


Kansaneläke, työeläke, eläkkeensaajan asumistuki. KELA:lta tilattavalla Eurooppalaisella sairaanhoitokortilla (ei sama kuin yleinen KELA-kortti ) saat EU -maan julkisen puolen sairaanhoitoa, jos sairastut yllättäen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit