maanantai 23. lokakuuta 2017

Järjestysluvut espanjaksi

Tällä kertaa opettelemme lukusanat espanjaksi. Opettele aluksi numerot 1-15. Kun ne sujuvat hyvin, voit opetella loputkin. Niitä tarvitaan puhuttaessa esimerkiksi asuintalojen ja hotellien kerroksista tai tietä . Outoja ovat nämä kymmentä suuremmat järjestysluvut. Olen sentään kirjoittanut yo:n espanjan.


Opi sanomaan numerot espanjaksi. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Tee ristiko harjoitelemaan numerot ja järjestysluvut. Klikkaa kuvan päällä: numeros.


PNG arjoittelee ammatit espanjaksi. Posts about järjestysluvut written by miranda. Käymme nopeasti läpi myös järjestysluvut ja vuosilukujen sanomisen. Tutustu myös Opi espanjaa ! Tunnilla kappaleen läpikäyntiä. Vaatesanastoa, harjoitus llevar -verbi.


Järjestysluvut ja harjoitus 8. Läksyt: Lue sivuilta 1- 1akkusatiivipronominit ja tee . Espanjassa kansallisen ROJ-tunnuksen mukaista . Nisäkkäät Pedot Kotieläimet Linnut Vesilinnut Ortintologia Matelijat Kalat . Tämä kurssi on kaksikielinen (suomi– espanja ), ladattava espanjan kurssi. Lukusanat – järjestysluvut 4. Kurssien sisältökuvaukset. Jos opettelet vaikka vain muutamia perustervehdyksiä espanjaksi , paikalliset ravintoloissa,.


Edeltävyysehto: Vähintään puolen vuoden opinnot, tai Espanja tai vastaavat tiedot. Kertasimme vielä kehonosia, doler-verbiä ja järjestyslukuja. Opiskele suomi - espanja netissä 1helpolla tehtävällä, joista saa ladattua ilmaiset MP3-äänitiedostot.


Matki - toistat omaan tahtiisi . Espanjan opiskelua Turun suomenkielisessä työväenopistossa. Toinen tie olisi parempi vaihtoehto. Myös toista tapaa olisi syytä kokeilla. En se ollut minä, vaan eräs toinen . Lukion abikurssilla, täydentää ylioppilastutkintoasi espanjan kokeella ja saada siitä.


Osiossa kahdeksan opit. Katso sanan kymmenen käännös suomi- espanja. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Vastaava järjestysluku : kymmenes. Perusluku ilmaisee määrää (kaksi kertaa), järjestysluku järjestystä ( toinen kerta).


Esitiedot: Edeltävät opinnot: Espanja tai vastaavat tiedot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit