perjantai 27. lokakuuta 2017

Yliopistokorvaus

Yliopistokorvaus

Henkilökohtaiseen apurahaan voi sisältyä kuluosuus tai yliopistolle maksettava yliopistokorvaus. Esimerkki apurahan myönnöstä 8. Mitä työskentelyn vakuuttaminen tarkoittaa. Selvitys apurahan käytöstä. Yliopistokorvaus Mihin apurahoja ei myönnetä . Tavanomaisia perusedellytyksiä ovat esimerkiksi asianmukaiset työtilat, tietoliikenne-, posti-, tulostuspalvelut. Kotona tutkimustyötä tehdessä sattunut tapaturma . Aiemmin varsinkin isojen säätiöiden apurahojen jakotilaisuu- det uutisoitiin näkyvästi . Eläinlääketieteellinen tiedekunta ei peri enää yliopistokorvausta.


Yliopistokorvaus

Jenny ja Antti Wihurin rahasto on riippumaton yleishyödyllinen suomalainen säätiö, joka tukee vuosittain apurahoin satoja hankkeita ja niiden intohimoisia . Apurahansaajat kuuluvat tietyin edellytyksin . Kulttuurirahaston vähintään kuukauden työskentelyyn . Rahoituspäätöksissä suositaan . Usein kysytyt kysymykset. Lue täältä vastauksia ja vinkkejä yleisimpiin kysymyksiin. Turun yliopistoon myönnettiin 199. HYTin mielestä säätiöiden suoraan yliopistoille maksama yliopistokorvaus on tärkeä askel apurahatutkijoiden kohtelussa tiedeyhteisön täysivaltaisina jäseninä.


Lue myös, mitä on hyvä tietää lausunnoista, mitä työskentelyn vakuuttaminen ja yliopistokorvaus tarkoittaa ja mihin tarkoituksiin rahoitusta ei yleensä myönnetä. Taideyliopiston hankkeelta perimä hallintokorvaus tai tutkijan yliopistolle maksama yliopistokorvaus. Yrjö ja Kalle Väisälän rahastosta kaikkiaan yli miljoonaa euroa apurahoja ja yliopistokorvauksia matemaattis-luonnontieteellisten alojen . Tohtoriopintoapurahan saajille myönnettiin lisäksi yliopistokorvaus , mikä kokovuotisen apurahan yhteydessä on 1. Nro 2Sunnuntai Muistisairaat työllistävät 28.


Yliopistokorvaus

Kestotilattuna kotiin 76€ (sis. alv ) KOKKOLA . Elo-syyskuussa haettavana olevia apurahoja . Väisälän rahaston uudet ohjesäännöt. Tiedeakatemia maksaa suoraan. Emil Aaltosen Säätiö Asiamies ideoita ja ehdotuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit