perjantai 22. syyskuuta 2017

Korvetti

Korvetti tarkoittaa sotalaivatyyppiä. Nimitystä käytetään sekä purjelaivojen aikakaudesta että nykyaikaisista laivastoista puhuttaessa. Flower-luokka oli Britannian Kuninkaallisen laivaston toisessa maailmansodassa palvellut korvettiluokka, johon kuului kaikkiaan 2korvettia.


Korvetti

Visby-luokan korvetit edustavat Ruotsin merivoimien uutta aluskalustoa. Uusien korvettien suuri koko mahdollistaa suorituskykyisten valvonta- ja torjuntajärjestelmien sijoittamisen alukselle. Sellaisia on runsaasti .

Sotalaivoja on ammoisista ajoista jaettu erilaisiin luokkiin, jotta olisi . Sillä kyetään käyttämään tulta maakohteita vastaan. Se voi olla pitkään merellä. Sitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Se pärjää Itämerellä, vaikka sää tai jäätilanne olisi . Syyskuun alussa toisessa välikohtauksessa merentukimusalus Arandaa häirinnyt venäläisalus on uudenkarhea korvetti - Venäjän . HELSINKIPuolan merivoimien korvetti Kaszub saapuu sunnuntaina Helsinkiin epäviralliselle laivastovierailulle. Noin metriä pitkä ja metriä leveä alus on.


Kopterin toisella lennolla Arandaa kuvattiin ilmasta.

Tämän jälkeen myös korvetti otti kurssin suoraan Arandan perää kohden ajaen lopulta ohi . Suomen Sotilaan arvion mukaan on . Assassin-luokan korvetti , paremmin tunnettu muunneltuna korvettina, oli pieni sotalaiva, jonka tuotanto aloitettiin jonkin aikaa ennen Hothin . Alus kuljetti Ruotsin merivoimien . Aseet on tarkoitettu vain uusien korvettien käyttöön. Toisen erän asejärjestelmät tulevat käyttöön näiden lisäksi myös Hamina-luokan . Verkkouutiset on politiikkaan keskittynyt uutispalvelu. Zelenyi Dol - korvetti Pohjanmereillä viime viikolla Alankomaiden puolustusvoimien kuvaamana. Kuva: Alankomaiden puolustusvoimat.


Korvetti

Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Dardanellide väinal pukseeritakse tuliuut Vene korvetti , mis alustas oma esimest missiooni augustis. Merivoimien lakisääteisenä tehtävänä on alueellisen.


Mitä tarkoittaa korvetti. Ilmainen sivistyssanakirja. Itse korvettien eli alusten runkojen osuus on noin puolet miljardin euron suuruisesta kaupasta.


Aiesopimuksen mukaan rungot rakentaa . Neljäkymmentäneljä tykkiä ampuu samanaikaisesti ranskalaisen korvetin sivustaa lävistäen sen purjeet ja miehistön ja rikkoen sen keulamärssypurjeen.

Alun perin korvettien hankinta haluttiin päättää tällä hallituskaudella, mutta sopimuksen neuvottelu on kestänyt jopa vuoden odotettua . Kamov Ka--helikopteri ja sen tukialuksena toiminut Venäjän merivoimien Steregushchy-luokan korvetti Boikiy pyrkivät SYKE:n tiedotteen . Synonyymi korvetti sanalle. Suomi korvaa käytöstä poistuvat merivoimien taistelualukset entistä suuremmilla korvetti -luokan taistelualuksilla, joissa yhdistetään miina- ja . Tällä veistämöllä tehtiin mm. Monitoimikorveteista tulee noin 1metriä pitkiä ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit