tiistai 26. syyskuuta 2017

Viisumi australiaan

Australiaan matkustaessa on hyvä huomioida ennakkoon maan viisumisäännökset. Sinne päästäkseen pitää hankkia itselleen viisumi , . ETA-matkustuslupa on viranomaisten myöntämä . Suomi- Australia -yhdistysten Liittoon tulee paljon kyselyitä viisumeista. Tavanomaiselle lomamatkalle riittää eVisitor- viisumi (subclass 651). Hoidamme viisumin puolestasi. Tarvitsemme voimassa olevasta passista valokopion . Jos menet Australian lomalle tai hoitamaan liikeasioita, voit hakea eVisitor- viisumia (turistiviisumi).


Viisumi australiaan
Viisumi australiaan

Tämä simppeli hakemus hyväksytään usein hyvin nopeasti. Jos haluat oleskella Suomessa yli päivää, tarvitset oleskeluluvan. Jos matkasi pääkohdemaa on Suomi, hae viisumia lähimmästä Suomen edustustosta tai edustuston osoittamasta viisumikeskuksesta. Viisumit jakautuvat eri kategorioihin viisumin hakuvaatimusten mukaan. Perhe siirtolaiset - Niille joiden sukulaiset Australiassa voivat sponsoroida heitä tai ne . Australia on turvallinen maa matkustajalle, mutta normaalia varovaisuutta on syytä noudattaa.


Viisumi australiaan

Tämä pätee erityisesti suurkaupunkeihin ja turistikohteisiin. Working holiday - viisumi Australiaan. Vietä välivuosi Australiassa. Poimi hedelmiä tai värväydy baariin.


Viisumi australiaan

Australian ja Uuden Seelannin kansalaiset eivät tarvitse viisumia Suomeen lyhytaikaista (päivää minkä tahansa 1päivän jakson aikana) kestävää matkaa . Australia uudisti työnantajan sponsoroimaa väliaikaista viisumityyppiä. Temporary Skill Shortage, . Sinulla on muutamia tapoja saada pysyvä viisumi Australiaan. Matkaa varten vaaditaan viisumi , mutta sen saa helposti verkon kautta.


Erityisesti monista blogikirjoituksista voi lukea, . Viisumi kannattaa hakea Australian maahanmuuttoviraston . Australia tarjoaa suomalaisille ja useille muille kansallisuuksille working holiday - viisumia mahdollisuutena tulla maahan matkailemaan ja . Passi-, viisumi - ja rokotusvaatimukset matkallesi. Australian hallitusten sivuilta verkossa, mutta nämä sivustot eivät tarjoa apua tai automaattisia ilmoituksia . Opiskele Australiassa -maaoppaasta löydät paljon. Tuolloin viisumin sai jo ostettua netin välityksellä, joten riitti, kun näpytteli passin tiedot . Australian viisumi ja oleskelulupa-asiat tulevat näistä ensimmäisenä mieleen.


Laskin tuossa yksi päivä, että olen nyt käynyt Australiassa 5 . Australia ja territoriot, Elektroninen viisumi , päivää jokaisella vierailukerralla yhteensä 12. Bangladesh, Viisumi myönnetään saapuessa, päivää. Kannattaa hakea viisumi hyvissä ajoin.


Viisumi on voimassa enintään kk siitä hetkestä kun saavut kohteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit