keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Tapahtumat hyvinkääsali

Tapahtumat hyvinkääsali

Matkailuautojen markkinoita johtaa slovenialainen Adria :n markkinaosuudella. Adrian jälkeen Suomen matkailuautomarkkinoita hallitsevat saksalaiset . Oitti Kunnanvirasto, Keskuskatu 2-4. Miinan monttu: Taivaan tulet. Puuooppera antaa puille ja metsälle puheenvuoron.


Se on metsän merkitystä esiin nostava kansainvälisesti. Kirkonpäivät, Jyväskylä. Hyvinkään Kaupunki, Rock Fest. Tapahtuma täyttää tänä vuonna vuotta. Katso tästä alueen kartta.


Tapahtumat hyvinkääsali

Joensuu, Kansainväliset Suurmarkkinat 10. Tornio , Kansainväliset Suurmarkkinat 30. Petersburgian FairPietarilaiset markkinat . Markkinat avautuvat kello ja sulkeutuvat kello 17. Muista myös lukuisat jokavuotiset perinteiset markkinat!


Tapahtumat hyvinkääsali

Klaukkalan kevätmarkkinoilla31. Red Carpet -elokuvafestivaali tuo yhteen elokuvat ja . Martin kota on avoinna auki laskiaissunnuntaina 3. KERÄILYKUUME - keräilymessut kiertävät Suomea. MATCH MADE IN HYVINKÄÄ VERKOSTOITUMISTAPAHTUMA 30. Minna Parikka kertoo, miten kenkäparilla valloitetaan maailman markkinat.


Kuntamarkkinat, Kuntatalo 11. Vanhan ajan markkinatunnelmaa puistoon tuovat karjalaiset markkinat lauantaina klo. Perinnejuna Valtterilla voi tehdä . Viikkouutiset on nyt Viikko!


Tapahtumat hyvinkääsali

Valkeakosken Nuorkauppakamari ry järjestää 5. Keski-Uudenmaan suurmarkkinat, Tuusula. Tarja tavattivissa Tikkurilan markkinoilla. Osallistumme Karjalaisten markkinoille 19.


Tapahtumat hyvinkääsali

Rakennuseristeiden kotimaan markkinat ovat ainakin sivusta katsoen. Rakennusalan kehitys on usein ketterämpää kuin luullaan. Markkinoille saatiin kotimainen innovaatio Neste My, jonka otimme Suomen ja. Seuraava Siivouspäivä lauantaina 31. Museojunat Rautatiemuseopäivänä 11.


Vihdin Viesti järjestää markkinat Nummelan torilla touko-, elo- ja lokakuussa. Tunnelmallinen 69-vuotias tanssilato! RUTALAHDEN XVI MARKKINAT. Tervetuloa kuulemaan miksi juuri nyt on oikea aika edetä asiassa! Lisäksi markkinoilta kartoitettiin uusia ja innovatiivisia rakennusmateriaaleja, tekniikoita ja rakennusmenetelmiä.


Tapahtumat hyvinkääsali

Järvenpään Puistoblues pääsi ylitti tavoitteensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit