maanantai 25. syyskuuta 2017

Skatt suomeksi

Yksikön määräinen muoto, skatten, Monikon nominatiivin epämääräinen muoto, skatter. Yksikön genetiivin määräinen muoto, skattens, Monikon genetiivin . Katso sanan skatt käännös ruotsi-suomi. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.


Skatt suomeksi

Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! RedFox on Suomen suurin sanakirja.

Skatt suomeksi

Kategoria: Substantiivi. Epätodennäköinen käännös Suositeltava käännös. Glosbessa, ilmaisessa online- sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Olemme pahoillamme, mutta meillä ei ole käännöksiä sanalle skatt -, ruotsi- suomi sanakirjassa.


Ole hyvä, harkitse uuden käännöksen lisäämistä Glosbeen. Esitämme seuraavassa lyhyesti Ruotsin, Suomen ja Englannin. F- skatt ) ja arvonlisäverotunniste. Jag stormägtigste Herre etc.

Lappar att när våres skattfogde drager till dem uti Lapparnes land att uppbära våres skatt då skall den ena af . Verohallinnon lähettämissä tulosteissa on havaittu virheitä. OmaVerossa tiedot näkyvät oikein. Tuhoa virheellinen kirje. Har du spørsmål om skatt og . Käännös - Sanakirja: dictionaries24. Kielisanakirja: ruotsi suomi.


Skatt suomeksi

För samfunds och samfällda förmåners inkomster ska betalas skatt till staten och kommunen. Parannamme elämänlaatua ja edistämme terveellisempää tulevaisuutta. Palvelumme on läpäissyt Suomen Ohjelmistoyrittäjien korkeimman tason . Enligt den nämnda bestämmelsen i direktivet kan skatt tas ut på egendom av alla slag som. Suomi ulkomailla on ulkoministeriön ja Suomen ulkomaanedustustojen . Tietotekniikkapalvelut. Skatt och skattenummer.


A- skatt tarkoittaa että olet palkkatyössä ja työnantajasi pidättää verot. Webbveivi är Tullens webbtjänst för punktskatteärenden. Suomi ja Ruotsi ovat läheiset kumppanit kaupan ja talouden alalla.


Suonpää: Suomessa saa sanoa melkein mitä tahansa.

Sananvapauden mallimaassa valitetaan, ettei mitään saa enää saa sanoa ja väännetään yksittäisistä . Varsinais- Suomen vaihtelevassa metsien, peltojen, saariston ja paikoin tiheän asutuksen kirjavoittamassa maisemassa viihtyvät erityisesti pienet hirvieläimet. Ruotsi-suomi-käännös sanalle direkt skatt ja teknisistä dokumenteista otettuja esimerkkikäännöksiä. Kaikki käytettävät luvut il.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit