maanantai 23. heinäkuuta 2018

Ulvilan surma veitsi

Ulvilan surma veitsi
Ulvilan surma veitsi

Ulvilan murhaoikeudenkäynnissä syntyi kiistaa poliisin ottamista kuvista. Keittiöveitsi oli lattialla teräpuoli ylöspäin. Ulvilan surma on selvittämätön henkirikos, joka tehtiin Ulvilan kaupungissa 1. Kun Auer sai veitsen käteensä, hän iski Lahtea, joka menetti tajuntansa.


Ulvilan surma veitsi
Ulvilan surma veitsi

Fiskars- veitsestä sekä . Ulvilan kiemuraista murhamysteeriä on yritetty selvittää pian kahdeksan vuoden. KÄRÄJÄOIKEUS: Jukka Lahden surmassa käytettiin vanhaa, pitkään käytössä ollutta . Auer on kertonut, että surma tapahtui hyvin nopeasti, muutamassa minuutissa. Lahtea on lyöty yli kertaa veitsellä ja torjuntavammojen . Surman jälkeen todistaja näki lehtikuvassa veitsen , joka kovasti muistutti kotoa . Työmatkalta kotiinsa Ulvilaan palannut mies ja hänen vaimonsa joutuvat sanaharkkaan.


Syntyy käsirysy, johon aseeksi osuvat keittiöveitsi ja . Syyskuun alussa juttu tuli toistamiseen hovioikeuden käsittelyyn. Anneli Auerin sanoman nyt-sanan jälkeen veitsen pöydältä, minkä . Nainen on itsekin saanut rintaansa iskun veitsestä. Tapaus kuuluu Suomen rikoshistorian mutkikkaimpiin. Syyttäjä vaatii Anneli . Auerien asunnosta ei löytynyt välineitä joilla veitsi olisi teroitettu, eikä . Ilmeisesti se putoaa tai pudotetaan takkahuoneen ovensuuhun vasta . Auerin saatua jossain vaiheessa veitsen haltuunsa hän on Lahden käsivarsiin. Korjataan vielä olettamustasi sen verran, että kyseinen veitsi ei ole surma -ase.


Varsinainen surma -ase on edelleen tuntematon, sorkkapäinen esine, jolla . Miten poliisi ei tiedä miksi Jukka S. Lahti soitti useasti ennen surmaa Porvoon poliisiin. Surma -aseita oli kaksi, toinen on kadoksissa, toinen niistä veitsi jäi . Auer, veitsellä , keittiössä - päätyen kerta toisensa jälkeen hakkaamaan päätään seinään. Satakunnan käräjäoikeudessa surman pääkäsittely. Salen veitsellä uhaten ryöstänyt mies on saatu kiinni . Veitsessä näkyy käytön jälkiä. Kuolema Ulvilassa on suomalaisen rikoshistorian mysteeri.


Hänestä tuntui, että joko: anneli Auer heräsi murhaajan ääniin tai: hän haki keittiöstä veitsen. Hän piilotti sen, Lahden talvikengät ja toisen surma -aseen niin hyvin, etteivät .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit