perjantai 20. heinäkuuta 2018

Kelan kuntoutuslomat

Pelkästään tuki- ja liikuntaelinsairaille on tarjolla yli 300 . Lisää tietoa sairausvakuutuksesta saat InfoFinlandin sivulta Suomen . Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kuntoutusjaksolle voi hakea alle 65-vuotias neurologista sairautta sairastava henkilö, jonka sairauteen. Ammatillinen KIILA-kuntoutus työkykysi tueksi. KELA KUNTOUTUS IKÄÄNTYNEILLE JA MONISAIRAILLE HENKILÖILLE -fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista . Vetrean kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskurssit ovat kuntoutusta, jonka tavoitteena on antaa osallistujille . Järjestämme työikäisten kuntoutusta ja työkykyä ylläpitävää toimintaa sen monissa muodoissaan.


Jos tunnet olevasi kuntoutuksen tarpeessa ja olet motivoitunut . Kaisankodin kuntoutus on luonteeltaan . Avoterapia on tarkoitettu alle 65-vuotiaalle vaikeavammaiselle henkilölle, jolla . KIILA- kuntoutus työ-ja toimintakyvyn tueksi (kesto min s) 2. Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus. Työllistymistä edistävä ammatillinen. Jos kuntoutuksestasi vastaa KELA , voit hakeutua alla oleville kuntoutusjaksoille tai avokuntoutukseen meille. Harkinnanvarainen kuntoutus.


Puheterapeutit Auli Laiho ja Salla Pohja. Kyyhkylässä järjestetään laaja valikoima erilaisia Kela-kursseja. Terapiatalo Noste tarjoaa matalan kynnyksen terapiapalveluita. Tutustu lisää palvelutarjontaamme ja ole yhteydessä, kuinka voimme auttaa juuri sinua. Kela tarjoaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen sopeutumisvalmennuskursseja kuntoutuskeskuksissa eri puolella Suomea.


KELA kuntouttaa myös omaishoitajia heidän iästään huolimatta. Omaishoitajien tuetut lomat ja kuntoutuskurssit on tarkoitettu Sinulle, joka autat . Kurssivalikoima vaihtelee vuosittain. KU 101) ja toimita se liitteineen Kelaan.


Liitteeksi tarvitaan lääkärin kirjoittama B-lausunto tai kuntoutussuunnitelma. Julkaisun nimi: Toiminnallisten häiriöiden kuntoutus. Kehitysvamma, kehityshäiriöt tai monivammaisuus-kurssi. Kela järjestää ammatillista kuntoutusta niille, joilla ei ole oikeutta.


Valtakunnallinen kuntoutus. Kursseille haetaan muista kursseista poiketen kelan lomakkeella KU 1( harkinnanvarainen) tai KU 1(vaativa lääkinnällinen kuntoutus ), joka palautetaan . Kela on tiedottanut lähettävänsä tällä viikolla kirjeen kaikille niille vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaille, joiden palveluntuottaja . Kansaneläkelaitos voi järjestää ja korvata järjestämisvelvollisuuteensa . Paikallisten sairaaloiden ensitietopäivät ja kuntoutus. Kuntoutuja voi hakea matkakorvauksia ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit