perjantai 20. heinäkuuta 2018

Tiivistelmän pituus

Tiivistelmän pituus
Tiivistelmän pituus

Tiivistelmä on teksti, johon on tiivistetty toinen teksti. PG-tiivistelmasivu_malli-2. Ohjeet tiivistelmäsivun laadinnasta. Yksi opinnäytteen kirjoittamiseen tyypillisesti liittyvä vaihe on tiivistelmän eli abstraktin kirjoittaminen.


Normaalisti tiivistelmän pituus on korkeintaan yksi liuska, kandidaatin tutkielmissa enintään 2sanaa. Pro gradu -tutkielmien tapauksessa tiivistelmää varten . Matematiikan ja tilastotieteen opinnäytetöiden tiivistelmissä kaavoja ja kuvia ei aina. Tärkeintä on, että lukija saa tiivistelmän avulla kokonaiskuvan opinnäytetyöstä. Sopiva johdannon pituus opinnäytetyössä on noin kaksi sivua. Pohjatekstiä ei saa kopioida!


Alkuperäistutkimuksissa käytetään strukturoitua tiivistelmää , jonka väliotsikot. Strukturoidun tiivistelmän suurin sallittu pituus on 1sanaa. Sivut XX sivua, joista . Opinnäytetyösuunnitelman tiivistelmän tulee sisältää lyhyt kuvaus.


Sähketyyliä ei käytetä, ei liioin alleviivauksia, kursivointeja tai harvennuksia. Referaatissa painotetaan . Suomenkielisen tiivistelmän pituudeksi. Esitä artikkelikäsikirjoituksen otsikko, tiivistelmä ja avainsanat omalla sivullaan ennen varsinaisen tekstin alkamista. Otsikon, tiivistelmän ja avainsanojen pituus :. Asiasanat: Kirjoita 3–kpl työtäsi kuvaavaa asiasanaa. Käytä hyväksesi esimerkiksi yleistä suomalaista asiasanastoa (YSO).


Osoite Sähköpostiosoite Faksi. TIIVISTELMÄN MALLINÄYTE. Tämän tiivistelmän esiversio tulisi olla järjestäjien käytettävissä siinä.


Itse esityksen aineiston pituus voi vaihdella, mutta järkevä enimmäispituus lienee . Diplomityössä tämän aliluvun pituus on enimmillään sivu. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hyvä kappaleen pituus on noin kolmasosa sivu eli yhdellä sivulla olisi hyvä olla n. Saako lukija tiivistelmän perusteella selvän ja oikean. Kertooko tiivistelmä kaikki yksityiskohdat oikein? Onko tiivistelmän pituus tehtävänannon mukainen.


Tiivistelmän pituus

Proseminaariesitelmän tiivistelmän pituus on korkeintaan 1sanaa. Humanistisen tiedekunnan . Loppuraportin julkisen kuvauksen pituus voi olla noin 1-A4-sivua ( pdf). Hankkeen julkinen tiivistelmä englannin kielellä.


Opiskelijan on laadittava pro gradu-tutkielmasta tiivistelmä. Raitiovaunun pituus on metriä ja vaunuun mahtuu 2mat- kustajaa, eli noin. Johdannon pituudelle ei ole erityisiä vaatimuksia. Siksi sinun ei tarvitse puristaa kaikkea yhteen vain yhdelle sivulle, kuten abstraktissa. Raportin muodosta ja kielestä riippumatta jokaiseen työhön liitetään ilmoittautumisjärjestelmässä enintään 3sanan pituinen tiivistelmä suomeksi.


Tiivistelmän pituus

Kirjoita omin sanoin 100–1sanan mittainen tiivistelmä tämän tehtävänannon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit