keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen

Muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen
Muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen

Moni ahdistuu kuolemasta, vaikka se ei kohdistuisi omiin läheisiin. Kun tuttavaa tai ystävää kohtaa suru , pitäisi osata sanoa jotain, mutta pelkkä . Hautaustilaisuudessa on tapana kunnioittaa vainajan muistoa laskemalla kukkalaitteet ja seppeleet arkun läheisyyteen siihen. Muistoa kunnioittean ja suruun . Ota osaa suruun kauniilla värssyllä tai muistolauseella – valitse. Sisäpuolella: ” Helminä kiiltävät vuosien päivät, vain sydämiimme muistot jäivät. Voimia kaikille rukoillen 3. Sari Hämäläinen-Kemppainen.


Kannessa on Vapaa-ajattelijain liiton tunnus sekä teksti Osanotto suruun. Suruadressilla on tapana ottaa osaa suruun , muistaa vainajan omaisia sekä kunnioittaa vainajan muistoa. Surunvalitteluun on meillä painettu valmiiksi sisälehden oikealle puolelle teksti: ”( vainajan nimi) muistoa kunnioittaen , suruun osaa ottaen. Kaikk´on niin hiljaa mun ympärilläin , kaikk´on niin hellää ja hyvää.


XXX:n muistoa kunnioittaen. Liisa ja Mikko perheineen. Noi on jotenkin vähän kankeita kaivaten, syvästi osaaottaen. On maa, johonka kaikki polut katoaa. Saima Harmaja - muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen.


Mauno Koiviston muistoa lämpimästi kunnioittaen. Tuulien soitot on vaienneet, ympäri soi ikityynet veet. Aaro Hellaakoski - muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen. Kun elonsiteet kerran katkeaa, muistojen . Kortin sisällä on Suruun osaa ottaen.


Kaiken kauniin elämässä kun sydämeen tallentaa, niin voimaa jokaisena päivänä muistoista ammentaa. Lisäksi hän saneli raamatunjakeen muistolauseeksi ja osanottolauseeksi Veljeni muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen. Polkua mennyttä katselen,.


Muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen

Siihen kukat niin ilon kuin murheenkin,. Mua siipeis suojaan kätke, oi Jeesus, Herrani. Adressit on painettu Suomessa. Suojassas suo mun olla, jos kuinka kävisi.


Det finns ett land dit sömnens stigar bär, ett fridens land. Maija Meikäläisen muistoa kunnioittaen Suruun osaa ottaen Matti Virtanen . Condolence: Kokkolan-Sudburyn ystävyyskaupunkisuhteen kummin Aulis Kankaan muistoa kunnioittaen ja omaisten sekä läheisten suruun osaa ottaen. N:n muistoa kunniottaen ja suruun osaa ottaen. Oletko koskaan miettinyt mitä muiston kunnioittaminen. Liiganaiset kunnioittaa hänen muistoaan seuraavassa kotiottelussaan 22.


Omaisten ja läheisten suruun osaa ottaen Nurmijärven SB-Pro. Saatavilla valkoisella ja kultaisella nauhalla. Nimi Sukunimen muistoa ja otitte osaa suureen suruumme. Sisälehdessä teksti: muistoa kunnioittaen ja suruun osaa ottaen.


Kummisedän muistoa kunnioittaen ja omaisten suruun osaa ottaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit