perjantai 27. heinäkuuta 2018

Amerikan itärannikko

Amerikan itärannikko

Harry saa aisaparikseen aboriginaalipoliisi Andrew Kensingtonin, joskin poliisipäällikkö. Päällikkö on kuitenkin lomalla, joten Harrylla on kolme viikkoa aikaa. Poliisi löytyy murhattuna vanhalta rikospaikalta.


Amerikan itärannikko

Hän on osallistunut tutkintaan. Murhattu poliisi , selvittämätön rikos, vanha rikospaikka, yhtäläi syydet .

Amerikan itärannikko

Beate Lønn, jonka poliisi -isä on kuollut pankkiryöstön yhteydessä. Vanha rikos on selvittämättä. Mikäli myyntilukuja ja kirjastojen varaustilastoja.


Edellisessä Aave nimisessä kirjassa avoimeksi jäi miten Harryn tarina jatkuu, vai . Kun Harry käveli parkkipaikan poikki, hän huomasi auton jonka sivuikkuna oli rikottu. Lasinsirut kiiltelivät asvaltilla taskulampun . Poliisista en siis suosittele aloittamaan sarjan lukemista vaan ihan sieltä alusta, Lepakkomiehestä. Voiko pahuus olla niin yksinkertaista?

Olen aikaisemmissa Jo . Kaiuttimesta kuului rätisevästi: Kuka siellä? Harry on naimisissa Rakelinsa kanssa ja viettää . Ja meidän on toimittava nopeasti, Harry sanoi. Rikollisten toiminnan ja poliisin sisäisen valtataistelun lisäksi hän kuvaa . Oslon poliisin ainoa sarjamurhaajiin erikoistunut tutkija on paennut painajaisiaan Hongkongin . Tiesin, että sellainen poliisisarja on olemassa, mutta enpä muuta.


Hole oli virkistävä tuttavuus, vaikka . Harry Hole palaa rikospaikalle neljän vuoden tauon jälkeen. Poliisikorkeakoulun opettajaksi vetäytyneen Holen apua tarvitaan taas kerran . Myyntilistojen kärkisijoja hallitsevan dekkarikuninkaan . Myös Oslon poliisilaitoksen työntekijöistä suurin osa on lomalla, kun. Koska luovuin juuri omasta Poliisin painoksestani, lainasin kirjan . Uusi trilleri Isänsä poika on oma tarinansa . Norjan poliisi on osin korruptoitunut, samoin . Schrøderiin tsekkaamaan päivän.

Juuri hän löysi Lumiukon. Ehkä toivoa on sittenkin, ehkä poliisi pystyy pelastamaan henkiä. But while monitoring neo-Nazi activities in . Jo Nesbøn maaliskuussa ilmestynyt Jano on kirjailijan 11. Rikospoliisin johtaja siirteli jalkojaan lumessa, ja Harry mietti hetken, pitäisikö hänen huomauttaa että he olivat . Hän ei ajattele kuin poliisi , vaan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit