maanantai 11. maaliskuuta 2019

Junalla venäjällä

Siperian rata on yksi klassisimmista matkareiteistä, joka houkuttelee Venäjälle matkailijoita eri puolilta maailmaa. Venäjällä matkatessa kaikkein antoisin matkustustapa on juna. Enkä tälläkertaa puhu nopeasta suomalaisesta Allegrosta, enkä kuuluisasta . Se kulkee Moskovasta Venäjän Kaukoidän läpi aina Japaninmerelle saakka.


Junalla venäjällä

Osta nyt junaliput Venäjälle – tutustu lastenlippujen ja ryhmälippujen alennuksiin ja osta liput heti netistä! Junalipun ostaminen Venäjällä. Alan olla rutinoitunut junalipun ostaja, joten alla olevat vinkit kannattaa lukea.


Junan kolkkeessa ja ikkunantakaisten maisemien vaihtuessa on. Venäjältä Siperian kautta Kiinaan johtavat reitit . Venäjän rajojen sisällä junassa on venäläinen ravintolavaunu ja Kiinan puolelle siirryttäessä junassa on kiinalainen ravintolavaunu eli . Tällä kertaa Mondon matkailuasiantuntija Conciergelta kysytään, pääsisikö Keski -Eurooppaan junalla Venäjän kautta helposti ja edullisesti. Klassinen Trans-Siperian reitti kulkee Venäjän halki ja päättyy Vladivostokiin. Viisi päivää Venäjän halki lähes tauotta puksuttavassa junassa on ehdottomasti yksi oman reissuhistoriani kohokohtia.


Rekisteröidy Venäjän rautateiden RZD:n asiakkaaksi ja osta netistä liput. Matka Moskovasta Ulan . Linkki eri junavuorojen hinnoittelukertoimiin, sekä muuta Venäjälle junalla. Opastettujen matkojen lisäksi räätälöimme teille toiveidenne mukaan mieluisan junamatkan halki Venäjän , Mongolian ja Aasian. Kolmen maan halki puksuttava juna on ehdottomasti reissaajan unelma.


Legendaarinen junamatka halki Venäjän , Siperian ja Mongolian on eittämättä yksi . Venäjän ja Kiinan välillä liikennöi sekä venäläisiä että kiinalaisia junia. Trans- Siperian reitillä kulkee luonnollisesti vain venäläinen juna. Junien aikatauluja voi. Viisumia Venäjälle kannattaa hakea hyvissä ajoin ennen suunniteltua.


Junalla venäjällä
Junalla venäjällä

Samoin matkustettaessa Tolstoi- junalla Moskovasta Suomeen tulee . Elämässä tärkeintä on matka, ei päämäärä. Välillä juna pysähtyy käsittämättömän pienille . Edestakaisia Allegro-vuoroja on . Valko- Venäjän läpikulkuun junalla tarvitaan kauttakulkuviisumi. Julkisen liikenteen yhteyksiä on länsimaalaisittain melko vähän, mutta liikenne periaatteessa . Suomalaisasukkaat katosivat Pietarista: Idänkaupan ammattilaiset pitävät nykyään perheen Suomessa ja käyvät junalla töissä Venäjällä. Pidin paljon kaupungista ja innostuin itsekin aloittamaan venäjän alkeiskurssin yliopistolla.


Junalla venäjällä

Siitä seuraavana kesänä matkustin yksinäni junalla. Suomesta junalla voi matkustaa Viipuriin, Pietariin, Tveriin ja Moskovaan. Juna -aikataulut ja kellot asemilla ympäri venäjän ovat pääsääntöisesti Moskovan ajassa.


Junalla venäjällä

Lippuja voi ostaa etukäteen asemilta ja netistä. Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut järjestetään .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit