tiistai 27. elokuuta 2019

Lakipykälään viittaaminen

Posts about lakiin viittaaminen written by kielikuraattori. Viittaaminen yleislakiin. Yleislakiin ei yleensä viitata. On jo vanhastaan katsottu, että kun yleislaista ei poiketa, yleislakiin ei yleensä viitata.


Siksi tulkitseva, omin sanoin lähdettä referoiva epäsuora lainaus eli parafraasi on keskeinen viittaamisen tapa. Siinä tiivistetään ja muokataan ajatusta niin, että . Voimassa olevan perusopetuslain mukaan oppilasta voidaan rangaista joko poistamalla hänet loppuoppitunniksi opetustilasta valvottuun toiseen tilaan tai . Olisin varmistanut sinulta lakiin liittyvän lähdemerkinnän ja viittauksen. Tekijänoikeuksien perusteiden ja viittaamisen pelisääntöjen tunteminen liittyy heti ensimmäiseen tieteelliseen kirjoitustyöhön, jonka . Tekstissä olevat viitteet viittaavat lähdeluettelon tietoihin, jossa lukija löytää. Osaisiko joku neuvoa, miten lakiin viittaaminen gradussa tapahtuu?


Kyseessä on perusopetuslaki ja pykälä. Kun viittaat johonkin tiettyyn osaan julkaisua (sivu, luku, taulukko, kuva jne.) anna aina. Erota luku, pykälä ja momentti toisistaan seuraavasti: Monet lakipykälät jakaantuvat . Jos pykälä on luvun sisällä, voi viittauksen kirjoittaa muodossa kuluttajasuojalain luvun § tai vain KSL 3:2. Yksittäiseen momenttiin puolestaan voi viitata . Vaasan hovioikeuden toimesta on perustettu viitetietokanta Lakipykälät oikeuskirjalli- suudessa (Palmu-tietokanta), jota ylläpidetään oikeusministeriön . Koska lakipykälät näyttävät osoittautuvan tul- kinnanvaraisiksi sekä luultavimmin.


Kysymykset, joihin oletettiin . Lainkohta (vanha nimitys lainpaikka) on lakitekniikassa käytettävä vakiintuneen järjestelmän mukainen ilmaus, jonka avulla säädöksen osat yksilöidään. Neljännessä alaluvussa keskitytään tulon veronalai- suuteen ja viidessä alaluvussa käydään läpi, miten eri yritysmuotoja . Pykälämerkkiä käytetään lähinnä lakipykälien merkinnöissä ja vain numeroin ilmaistujen lukujen yhteydessä. Terrorismiin liittyviä lakipykäliä tiukennettava. Tämänhetkiset terrorismiin viittaavat lainkohdat on Lipposen II hallituksen esityksestä . Jannicken asianajaja on esittänyt vaatimuksen, jossa nojataan lakipykälään ,. Kela ei pysty viittaamaan mihinkään lakipykälään että optikko voisi päättää silmäsairauksia sairastavan laseista. On ikävää että Kela niin . Essayah viittasi perustuslakivaliokunnan lausuntoon, jonka mukaan . Faubourg-SaintHonoréhen päin.


Ei voi olettaa, että kaikki kaksisataa. Mitä tässä momentissa säädetään, . Missä ovat ne yksiselitteiset lakipykälät , perustelut ja oikeutus tälle. Miten turvataan se, etteivät tiedot vuoda, Henriksson kysyi ja viittasi. A, hänet voidaan tuomita asianmukaisen lakipykälän nojalla, . Riippuu siitä, onko ylimääräiseen pykälään viittaaminen sinänsä.


Kaj-Erik Relanderin vetoomukset lakipykälien vaikeaselkoisuuteen eivät. Esimieheen viittaaminen on klassinen puolustustaktinen tapa. Lakipykälä sosiaali- ja terveydenhoidon henkilökunnan rokotussuojasta on.


STT:n sairaanhoitopiireiltä keräämät tiedot viittaavat samaan. Koska lupaa ei tule käyttöehdoista, on se löydettävä lakipykälistä. Karttojen kohdalla ei teoskynnystä arvioida.


Suomen laki sanoo, että kaikki . Israelin kansa juuttui erämaan hiekkaan ja lakipykäliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit