tiistai 13. elokuuta 2019

Sijaisautovakuutus

Laaja sijaisautovakuutus korvaa auton vuokraamisen, kun oma ajoneuvosi on korjaamolla joko matkan keskeyttäneen teknisen vian takia tai muun . Laajan sijaisautovakuutuksen turvin saat käyttöön sijaisauton, kun oma auto on korjattavana matkan keskeyttävän teknisen vian tai. Laskureista valittiin tuulilasiturva ja mahdollisimman laaja sijaisautovakuutus. Eli auton ei tarvitse joutua kolariin, vaan myös teknisen vian takia . Laajemmat vakuutukset korvaavat muun muassa kolarivahinkoja ja luonnonilmiöistä ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja. Sijaisautovakuutuksen ansiosta saat . Kasko korvaa omalle autollesi aiheutuneet vahingot.


Sijaisautovakuutus

Valitse sinulle sopivin kasko , ja katso esimerkit missä tilanteissa ja miten kasko auttaa. Autovakuutus eli pakollinen liikennevakuutus ja vapaaehtoinen kaskovakuutus. Halvin kasko nyt myös lasiturvalla. Jotta voit saada sijaisauton, on ajoneuvovakuutuksessasi oltava valinnainen keskeytysturva.


Muussa tapauksessa voit vuokrata auton itse haluamastasi . Myös sijaisautoa tarvitsevan kannattaa sisällyttää vakuutukseen sijaisautovakuutus. Eri vakuutusyhtioiden autovakuutukset siis vaihtelevat paljon ja eri . Kiitos saamastamme palautteesta koskien sijaisauton myöntämistä liikennevahingossa. Palautteet ovat meille tärkeitä, että pystymme . Saat Fenniasta kattavan ja edullisen autovakuutuksen sekä vakuutukset myös muille ajoneuvoille. Kerro meille korjausaikaa varatessasi, mikäli tarvitset sijaisauton arkeasi helpottamaan.


Sijaisautovakuutus

Järjestämme sijaisauton sinulle vuokraamokumppaneidemme kautta. Loistokaskoon kuuluu muun muassa laajennettu sijaisautovakuutus , joka takaa matkan jatkumisen myös siinä tapauksessa, että auto jäisi tielle . Laajoissa kaskovakuutuksissa on mukana myös monenlaisia muita vakuutusturvia, esimerkiksi hinausvakuutus tai sijaisautovakuutus. Matkan keskeytyminen kolaritilanteessa harmittaa matkalaista usein yhtä paljon kuin kolari itsessään. Siinäkin oli eroja: muun muassa tuulilasivakuutus ja sijaisautovakuutus kuuluivat joihinkin, toisiin eivät. Kaikissa tarjouspyynnöissä oli samat . Eli jos ei pärjää ilman autoa, kannattaa harkita sijaisautovakuutusta , sanoo paikallispalvelupäällikkö Jouni Ojala Lähitapiola Vellamosta.


Kaskovahingoissa vakuutusyhtiö korvaa sijaisautosta aiheutuvia kustannuksia, mikäli Sinulla on autovakuutukseesi liittyvä jatkuvuusturva tai sijaisautovakuutus. Maksettu sijaisautovakuutusta. Ajettiin porokolari niin, että autosta hajosi vilkku, umpio, sumivalo sekä lokari rutussa ja pusrkuri rikki. Vakuutukset lähti vaihtoon.


Jos tekninenvika vaikka yllättää kotipihalla lähtee oma auto hinurilla korjaamolle ja tilalle . Liittokasko sisältää paljon erinomaisia ominaisuuksia, mm. Bonusetu syntyy, kun on . Tapahtuma ja turvan taso. Millä edellytyksillä korvataan?


Minulla on Turvan laajin liittokasko, jossa on mm tuo lunastusetu ( korjauskustannukset vähintään ) ja laaja sijaisautovakuutus. Se sisältää paljon erinomaisia ominaisuuksia, mm. Oman auton kasko-ja liikennevakuutukset voi nyt ostaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit