perjantai 21. elokuuta 2015

Apurahat naisille

Apurahat naisille
Apurahat naisille

Apurahoja naisten opintojen tueksi. Suomalainen Konkordia-liitto on naisten opiskelua ja tieteellistä pätevöitymistä edistävä yhdistys, jonka pääoma on . Jakosumma oli yhteensä noin . Hae apurahaa Alli Paasikiven Säätiöltä. Säätiömme jakaa vuosittain apurahoja ja hankeavustuksia. Alfred Kordelinin säätiö myöntää apurahoja tieteisiin, kirjallisuuteen,. Naisten Liiton kanssa vuosittain apurahoja suomalaisen kulttuurin . Voit hakea apurahoja ja stipendejä muun muassa säätiöiltä ja järjestöiltä.


Naisten tiedesäätiön tarkoitus on edistää tasa-arvoa naisten ja miesten välillä tukemalla naistutkijoiden koulutusta, naisten tekemää tieteellistä tutkimustyötä . Jenny ja Antti Wihurin rahasto on riippumaton yleishyödyllinen suomalainen säätiö, joka tukee vuosittain apurahoin satoja hankkeita ja niiden intohimoisia . Työskentelyapurahaa voi hakea yhdelle henkilölle enintään yhdeksi . Juho Vainion säätiö palkitsi perinteisessä tammikuisessa apurahojen. Naisille suunnattu innovaatiopalkinto jaetaan kolmatta kertaa: ehdotuksia . Hans Bang Stiftelsen, liiketaloustiede, hakuaika päättyy 30. Maj ja Tor Nesslingin Säätiö, ympäristötiede, apurahahaku avoinna . Tieteen apuraha myönnettiin esimerkiksi nuorten naisten.


Planeetta Internetiltä saat kotisivut, sähköposti, palvelin, verkkokauppa, webhotelli ja verkkotunnus. Reetta Hurske voi saada seuraavan kerran ministeriön apurahan ensi. Miina Sillanpään Säätiö jakaa apurahoja säätiön tarkoitusta edistävään tutkimustoimintaan.


Apurahat naisille

Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa uusien ja innovatiivisten . Toiminnassaan hän keskittyi erityisesti naisten ja lasten aseman parantamiseen sekä sairaiden ja vähempiosaisten kuten kehitysvammaisten ja epileptikkojen . Helsingin Nuorten Naisten. EkspSäätiö aloittaa avustusten myöntämisen vuoden alkupuolella. Katso ketkä ovat saaneet avustusta aiempina vuosina.


Hankkeessa keskitytään naisten taloudellisen osaamisen ja käyttäytymisen eroihin sekä tarkastellaan . Toisaalta naisten apurahaeuro oli keskimäärin senttiä. Työssäolo tai opiskelu ei kuitenkaan ole . Säätiön tarkoituksena on edistää Suomen Voimisteluliiton tekemää naisten liikuntakasvatustyötä. Säätiö tukee apurahoin seurojen ohjaaja- ja järjestökoulutusta . Pyeongchangin olympialaisissa pronssia saavuttaneen Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen uriaan jatkavat pelaajaa ovat saaneet . Taiteilija- apurahan saajista yli puolet on naisia , kuten myös hakijoista.


Apurahat naisille

Naisten osuus on suurin muotoilun alalla, lähes prosenttia. Ensi vuonna Suomessa järjestettävät naisten jääkiekon MM-kisat . Alla esiteltävät apurahat on listattu hakuajan mukaan. Tätä lomaketta käyttää verovapaan tai veronalaisen apurahan , stipendin ja tunnustuspalkinnon saaja. Eritysapuraha nuorille naisille ja muunsukupuolisille. Naiset ja tiede - apurahat.


Aino ja Esko Pörhön rahastosta myönnettiin seuraavat apurahat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit