maanantai 31. elokuuta 2015

Esta toinen nimi

Yleistä Pohjois-Amerikan. Minulla on nimittäin niin, että passissa on koko nimeni , johon siis kuuluu etunimi, toinen nimi ja sukunimi. Lentolipussa on vain etunimi ja . Toisin kuin USA, Kanada ei vaadi viisumivapaiden maiden kansalaisilta . Eli siis kirjoitin sekä etu - että toisen nimen. Yhdysvaltojen kautta matkalla toiseen maahan? Alunperin oli vain etunimi.


Lipussa olevan nimen pitää olla tarkalleen sama kuin henkilökortissa. Liput ja lentovaraukset ovat kullekin matkustajalle henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toisille. Jos sinulla on yhteishuoltajuus ja toinen vanhemmista ei matkusta kansanne, . Nimitietojen tulee olla täsmälleen samoin kuin passissa. On olemassa siis ainakin kaksi erillistä Esta matkustuslupa sivustoa. Virallinen on se, joka maksaa vain 14€, . Toinen on virallinen, toinen ei.


Muita yleisiä virheitä on toisen nimen jättäminen pois etunimikentästä . Toisin sanoen perheen kolme lasta ja isä saivat matkustusluvan, mutta äiti ei, vaikka. Käytätkö mitään muuta nimeä tai kutsumanimeä? ESTA ei automaattisesti. Kun näin tapahtuu, alkuperäinen hakemus ei ole enää voimassa toisen. VWP:n maiden asukkaille ja kelpoisille kansalaisille.


Esta toinen nimi

Kun passia käytetään, siihen merkityn nimen ja henkilötunnuksen on oltava ajan. Krysiukin Batushkalle oikeuden käyttää nimeä , julkaista uusi. Batushkan ” toinen puolikas” julkisti kappaleen verran . Ilmoittaudu ohjaajalle ensimmäisen kurssin yhteydessä. Leia com atenção a brochura informativa que lhe foi . Jos käytätte eri nimeä (etu- tai sukunimeä ) kuin passissanne olevaa, siitä tulee.


Esta toinen nimi

Risteilyn varausnumero, lähtöpäivä sekä laivan nimi. Ensimmäinen kattaus alkaa kello 19. Forssassa samalla omistajalla on ollut kaksi peltoa, joista toinen on Seelanti ja . Matkustajan on annettava henkilötietonsa ( esim. nimi , syntymäaika, passin tiedot ). Itä-Suomen yliopisto, kielikeskus (Joensuu ja Kuopio).


University of Eastern Finlan Language . TOIMI, KOKO NIMI , PUHELIN. Oletko jonkin toisen maan kansalainen? Yksityishenkilön nimi , osoite, sähköposti, puhelinnumero ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit