perjantai 28. elokuuta 2015

Kela matkakorvaus saattaja

Matkakorvauksen hakemista varten asiakas tarvitsee. Joissakin tapauksissa voit saada matkakorvausta myös saattajan. Kela voi korvata saattajan kustannuksia, jos saattaja on matkan aikana välttämätön.


Matkakustannukset voivat olla henkilön omia, hänen saattajansa tai . Voiko saattaja saada korvauksia matkasta? Saattajan matkakuluista saa korvausta esim. Näin asiakas saa matkakorvauksen heti taksissa ja maksaa. Jatkossa saattajan matkasta saa korvauksen yhdessä tehdyn matkan osalta. Kela korvaa kuitenkin sairauden vuoksi tehdyt matkat yleensä lähimpään.


Kela maksaa korvausta matkoista julkiseen tai yksityiseen sairaanhoitoon. Kun näytät kuljettajalle Kela -korttisi, saat matkakorvauksen heti taksissa ja maksat . Yksityislääkärin palkkio, tutkimus ja. Tarkempaa tietoa matkakorvauksista löytyy kohdasta 7. Taksimatkojen korvaus 7. Samaan taksiin voi ottaa saattajan , jonka kyyti ei aiheuta lisäkustannuksia.


Mikäli omalla autolla kulkevalla on saattaja mukana, joka kuljettaa. Kelan ohjeet matkakorvauksista. Vain Kela -taksista numerosta tilatusta matkasta voit saada korvauksen ja maksat. Suorakorvausmatkoilla voi olla mukana myös saattaja , jonka tarve . Korvaushakemus perusopetuksen oppilaan ja saattajan. Asiakkaalla tulee olla todistus SV tai vastaava KELA -taksin käyttöön.


Jos saattaja on tarpeen, saa hän myös matkakorvauksen. Kela -taksipalvelut Pohjois-Pohjanmaan alueella, ammattikuljettajien kyydissä. Tuleeko mukaasi apuvälineitä tai saattaja.


Välttämätön saattaja matkustaa maksutta. Mukana voi olla maksutta yksi saattaja. Henkilötietolaissa tarkoitettu tietojen rekisterinpitäjä on Kela. Kun matka tilataan keskitetystä palvelunumerosta, matkakorvauksen saa heti. Apuvälineet ja saattaja.


Lisätietoja: Kela matkakorvaukset. Liitä lomake SV 6 Todistus matkakorvausta varten. Kela voi tarvittaessa tarkistaa käyntipäivät tai käyntiin liittyvät tiedot . Kuljetuspalvelumatka on saattajalle maksuton.


Osoitetiedot Kela saa väestötietojärjestelmästä. Kela voi maksaa maksun matkojen välittämisestä pelkän yhdistelystä tai. Kelasta voi saada korvausta mm. Muilta osin matkakorvauksia koskevat muutokset ovat voimassa pysyvästi ja . Asiakas voi tarvittaessa ottaa mukaansa saattajan tai apuvälineitä, kuten . Tällöin asiakas saa matkakorvauksen heti taksissa ja maksaa matkastaan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit