maanantai 31. elokuuta 2015

Taiwan sademäärä

Taiwan sademäärä

Katso millainen on Taiwanin sää. Napsun sääsivulta näet myös päivän sääennusteen sekä keskimääräiset lämpötilat ja sademäärät kuukausittain. Keskimääräiset kuukausilämpötilat (päivä ja yö) kaupungissa Taiwan. Taifuuni Tembinin keskus on saapumassa idän suunnasta Taiwaniin viimeistään perjantaiaamuna.


Taiwan sademäärä

Taipei, Taiwan - Sää tänään? Myrskyn eteneminen on viime tunteina . Sademäärä (keskiarvo) 22. Kesällä monsuuni osuus vuotuisesta sademäärä etelässä, mutta vain. Suomeen verrattuna marraskuunkin sademäärät ovat kuitenkin vähäisiä, joten Rooma ei ole huono matkakohde keskellä pimeintä syksyäkään. Viimeksi katsomasi paikat.


Ennustejakson ensimmäisellä viikolla sademäärä on koko maassa hieman. Puuttuu: taiwan Trooppiseksi myrskyksi laantunut Florence toi ennätystulvat. Florence voi saada aikaan jopa 1sentin eli yli metrin sademäärän.


Taiwan sademäärä
Taiwan sademäärä

Taiwan teki historiaa Aasiassa sallimalla homoliitot – Manner-Kiinassa ei merkkejä . Sateen syntyyn liittyy aina liikkuvan ilman viilenemistä, sillä ilman vedenpidätyskyky riippuu lämpötilasta. Ehdotuksen taustalla on Taiwanin halu vahvistaa puolustustaan, kun Kiina on ilmaissut halunsa yhdistää itsenäinen Taiwan osaksi . Sää Kartat on tuottanut freemeteo. Ilman lämpötila ja kosteus, paine, nopeus ja tuulen suunta, sademäärä , auringonnousu, auringonlasku.


Taichung, Taiwan , Taiwan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit