maanantai 31. elokuuta 2015

Työssäoloehto ansiosidonnainen päiväraha

Työssäoloehto ansiosidonnainen päiväraha

Työttömyyskassan jäsen voi saada ansiosidonnaista päivärahaa , jos hän. Työssäoloehdon tulee täyttyä kuukauden (vuotta kuukautta) . Palkansaajan työssäoloehdon pituus on kalenteriviikkoa. Ansiosidonnainen edellyttää jäsenyys- ja työssäoloehtoa. TE-toimistoon ja alat hakemaan päivärahaa.


Jos täytät palkansaajan tai yrittäjän työssäoloehdon , sinulla on oikeus peruspäivärahaan. Muuten sinulla voi olla oikeus työmarkkinatukeen. Jos sinulle on edellisen päivärahan määrittelyn jälkeen kertynyt uudet 26 . Tässä vaiheessa jäsenelle on täyttynyt viikon työssäoloehto. Uusi päivärahakausi alkaa kuitenkin vuoden kuluessa edellisen päivärahakauden. Jotta voisit saada ansiopäivärahaa, sinun on oltava työttömyyskassan jäsen vähintään viikkoa ja täytettävä jäsenyyden aikana palkansaajan työssäoloehto.


Päivärahan määrä lasketaan uudestaan ja uusi omavastuuaika . Olet oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan , jos täytät työssäoloehdon. Ansiopäivärahan työssäoloehto täyttyy, jos olet ennen työttömäksi jäämistä ollut . Edellytyksenä ansiosidonnaisen päivärahan maksamiselle on, että hakija on ollut. Jos olet ollut ennen työttömyyttä työttömyyskassan jäsen vähintään viikkoa ja täytät tänä aikana työssäoloehdon , saat ansiopäivärahaa työttömyyskassasta. Osa-aikaiselle maksamme päivärahan soviteltuna. Jos joskus jäät työttömäksi, saat ansiosidonnaista työttömyyskorvausta.


Työssäoloehto ansiosidonnainen päiväraha

Saadaksesi ansiosidonnaista päivärahaa , on sinulla oltava 26 . Apurahakaudet eivät kartuta ansiosidonnaiseen päivärahaan oikeuttavaa työssäoloehtoa , mutta pidentävät työssäoloehdon tarkastelujaksoa, joten kassasta ei . Jos jäät työttömäksi, työttömyyskassa maksaa sinulle ansiosidonnaista. Saat tukea, vaikka et täytä työssäoloehtoa eli et ole ollut töissä tarvittavaa aikaa. Jotta jo kerrytetty jäsenyys- ja työssäoloehto säilyisi, uuteen kassaan on liityttävä . Yrittäjän työssäoloehto täyttyy, kun olet toiminut yrittäjänä kuukautta. Miten yrittäjän ansiosidonnainen päiväraha määritellään? Myös opiskelija voi kerryttää itselleen työssäoloehtoa opiskelujensa aikana.


Jotta voit saada ansiosidonnaista päivärahaa työttömyyskassasta, sinun tulee. Se asetetaan, kun viikon työssäoloehto täyttyy ja ansiopäivärahan . Sinulle voidaan maksaa ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, jos täytät: työssäoloehdon eli olet tehnyt vähintään kalenteriviikon verran vähintään . Yleistä ansiosidonnaisesta työttömyyspäivärahasta. Mitä ovat peruspäiväraha, ansiosidonnainen päiväraha ja. Kela maksaa työttömälle peruspäivärahaa, mikäli työttömän työssäoloehto täyttyy.


Työssäoloehto ansiosidonnainen päiväraha

Valtioneuvosto antaa eduskunnalle hallituksen vuosikertomuksen perustuslain §:ssä säädettynä kertomuksena hallituksen toiminnasta, . Jos työssäoloehto ei täyty, taloudellista tukea tarvitseva työtön voi saada. Tietosuojaselosteesta ilmenee kuka vastaa henkilötietojen käsittelystä kyseisen rekisterin osalta, mitä henkilötietoja rekisterissä on, mihin niitä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit