perjantai 28. elokuuta 2015

Turun ampumakeskus

Turun ampumakeskus

Turun Seudun Ampujat ry. Ase ja erä verkkokaupasta metsästysaseet, patruunat, kiikaritähtäimet, haulikot, kiväärit, jousiammunta, ilma-aseet. Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu. Turku IPSC:n jäsenmäärä on nykyään hieman toista sataa.


Vaikka seuramme on pieni on se silti yksi suurimpia Practical-ampumaseuroja maassamme. Ampumakeskuksen viitat saanevat uuden tulokkaan tämän vuoden mittaan. Lajeja on harrastettu Matinsuon ampumakeskuksessa tähänkin asti. Suomesta pyöritetään aseiden kansainvälistä salakauppaa. SRA-kurssi, Matinsuon ampumakeskus.


Reserviläisammunnan esittely klo Matinsuon ampumakeskus. RES -liittojen yhteinen syystapahtuma, Turku. Kivikkoon ampumakeskus maan alle – aseet säilytetään asehotellissa.


Turun ampumakeskus

Viitenä keskiviikkona alkaen 7. Kuivassuon ampumakeskuksessa klo 16. Harjoitusvuorot ruutiaseille Tyrrissä. Urheiluvälineiden ja polkupyörien vähittäiskauppa soita ja pyydä tarjous!


TURKU THE WALKING DEA SEASON (TIER 2). Spring Open-kisat, Matinsuon ampumakeskus , Sastamala 7. Falcon, PSE:n ja browningin jousia sekä joitain jalkajousia. Nuolia ja kärkiä puu-,hiilikuitu- ja alumiini nuoliin, sekä muita . Kurssi järjestetään 29.


Turun ampumakeskus

Osallistumismaksu €, maksu . Hantaurus (Weihrauch HW100). Hjorthin jälleenmyyjät (Air Arms S410). Arto Toukosen mukaan uusi ampumakeskus puoltaa paikkaansa. Valkealan Yrtinkankaalle kaavailtuun ampumakeskukseen on suunniteltu useita eri ratoja.


Turun ampumakeskus

Sieltä kannattaa kysyä. Tyrrin ampumakeskuksessa Kymenlaaksossa. Hakijan Turku Energia Oy Kaukolämpö sijoitussuunnitelman.


Timo Pöllänen toivovat, että Hammaslahden ampumaradasta kehitettäisiin maakunnallinen ampumakeskus. Yhtiömuoto: Osakeyhtiö (YTJ). Yrityksen kieli: suomi (YTJ).


MEPAn haulikkokurssi ja motoristitapahtuma Porin seudulla 9. Nummi-Pusulan reserviläiset: 8. Kirkkonummen reserviläiset: 9. Mäntsälän reserviläiset 2: 10. Ampumaradan käyttäjän on tutustuttava ampumakeskuksen ja ratojen sääntöihin ! Helsinki- Turku moottoritien rakentami- sen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit