torstai 27. elokuuta 2015

Kampaus jyväskylä

Kampaus jyväskylä

Kaipaatko apua hiustenlaittoon tai onko juhlat tulossa. Teemme kampauksia niin arkeen kuin juhlaan. Valitse perinteinen fööni - kampaus mikäli . Tarjoaa parturi- ja kampaamopalvelut sekä meikit vankalla ammattitaidolla katutasossa Jyväskylän ydinkeskustassa. Idearikkaan ja intohimoisesti työhönsä.


Kampaus jyväskylä

Avara liikkeemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa, kävelykadun tuntumassa.

Löydä Jyväskylän parhaat kampaamot helposti Timmasta! Me tarjoamme Jyväskylässä suurella tunteella, ammattitaidolla ja luovuudella. Meiltä saat myös kaikki kosmetologin palvelut, hieronnan ja juhlapaketit. Parturi-kampaamo Jyväskylässä.


Estilo sijaitsee Jyväskylässä. Meikki, hyvä ystävä vai . Jyväskylän Kirkkopuiston laidalla sijaitsevissa avarissa toimitiloissamme saat. Kaikista palveluistamme ja tuotteistamme saat Bonusta S-Etukortilla. Käytämme tuotteita, jotka sopivat asiakkaillemme parhaiten ja esimerkiksi väriaineemme .

Palveluihimme kuuluvat lisäksi kampaukset , permanentit, ripsien ja kulmien. Emma on iloinen ja puhelias asiakaspalvelija, joka palvelee mielellään kaikki asiakkaat vauvasta vaariin. Emman erityisvahvuutena ovat kampaukset ja meikit.


Koekampaus on suuntaa antava kampaus noin. Täyden palvelun parturi- kampaamo Jyväskylän keskustassa. OSAPERMANENTTI (sis.leik.) Lyhyet 65€. Monipuoliset parturi-kampaamopalvelut 1 tyytyväisyystakuulla Jyväskylän keskustassa.


Ihanat kiharat, klassinen banaaninuttura, räiskyvä rock- kampaus vai ripaus romantiikkaa. MTV Jyväskylän kaupunginteatteri, Stage-koulumusikaali ja Harvia. Gradia Jyväskylän hiusalan opiskelijat tarjoavat opiskelijatyönä parturi- kampaamopalveluja ajanvarauksella. Sijainti: Viitaniementie C. Kuutamo on pieni, sievä ja lämminhenkinen täyden palvelun parturi- kampaamo.


Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi helposti netissä. Katso vapaat ajat ja tule uudistumaan! Luonnonmukaista hiusten hoitoa ja värjäystä. Luonnollista vaalennusta savikirkastuksella. Värikkään ja näyttävän kampauksen tekoa Minna vertaa kuvanveistoon.


Nuori jämsäläinen kampaajalahjakkuus valmistui Jyväskylän.

Kaikki vanhojen tansseista yhdellä sivulla! Liikkeiden omistaja, kampaaja -muotisuunnittelija. Neuvostoliiton mestari kampaaja , Suomen mestari kampaaja - Monien. Hius- ja Kauneusstudio Chill sijaitsee Jyväskylän Lutakossa tyylikkässä kivitalossa.


Kampaus jyväskylä

Meille on lyhyt kävelymatka Jyväskylän keskustasta, ja myös autoileville on . Haluamme tarjota monipuolisen ja osallistavan sisällön ja toiminnan Jyväskylän parhaissa puitteissa, Paviljongissa. Hiuskoruilla ja pannoilla luot ihania kampauksia arkeen ja juhlaan. Kampaamo sijaitsee Palokassa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit