keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Sukunimen vaihto lomake

Sukunimen voi muuttaa maistraattiin tehtävällä hakemuksella. Voit tehdä nimenmuutoshakemuksen joko sähköisellä lomakkeella , postitse maistraatin . Edunvalvojan ja edunvalvontavaltuutetun valvontaan liittyvät lomakkeet ja ohjeet. Suostumus sukunimen muuttamiseksi, pdf.


Etu- ja sukunimen muuttaminen. Muita nimenmuutoksia kuin sukunimen muuttamista avioliiton solmimisen. Uutta nimeä haetaan maistraatista lomakkeella. Lomake , jolla nimen ilmoittaminen tapahtuu, voidaan palauttaa joko lapsen.


Lapsen etu- ja sukunimen määräytymistä säännellään tällä hetkellä nimilaissa,. Täytetty ja allekirjoitettu lomake palautetaan siihen maistraattiin, jonka alueella . Tuhannet suomalaiset hakevat vuosittain lupaa sukunimen vaihtamiseen. Hakemuslomakkeita saa maistraatista, mutta myös vapaamuotoiset . Lomakkeita ilmoituksen ja hakemuksen tekemistä varten saa maistraateista . Valtiokonttori palvelee sekä valtionhallintoa että kansalaisia ja yhteisöjä. Palvelulupauksemme: ”Asiat hoituvat kanssamme vaivattomasti, nopeasti ja . Sukunimivelvoite sekä sukunimen muuttaminen ja yhdistäminen. Muissa kuin 1—momentissa tarkoitetuissa tilanteissa lapsen sukunimeksi voidaan valita.


Tällä lomakkeella voit ilmoittaa henkilötietojen ja osoitteen muutoksen. Lomakkeen tiedot välittyvät vastaanottavalle palvelimelle suojattuja yhteyksiä pitkin. Voiko sukunimen muuttaa niin, että ottaa käytettäväkseen isoäidin tyttönimen? Tee ilmoitus sähköisellä rikosilmoituslomakkeella tai käymällä poliisin toimipisteessä. Ulkomailla ilmoituksen voi tehdä Suomen edustustolle.


Jos sinulla on ongelmia nimen muuttamisessa, kerro siitä meille täyttämällä tämä lomake. Voit vaihtaa nimeä vain päivän välein. Oliko näistä tiedoista hyötyä . Oppisopimuksen muutokset - lomaketta käytetään, jos oppisopimuksessa. Valkeakosken Kiinteistöpisteen lomakkeen löydät täältä.


Maistraatit ovat luvanneet lomakkeen olevan kunnossa torstaina 4. Ilmoita yrityksen uusi nimi viivytyksettä kaupparekisteriin. Lomake löytyy maistraattien verkkosivuilta osoitteesta maistraatti. Lapsi saa syntyessään vanhempiensa sukunimen , jos vanhemmilla on yhteinen sukunimi.


Jos vanhemmilla on eri sukunimet , tulee heidän ilmoittaa maistraatille. Olet saanut lomakkeen sähköpostiisi sopimuksen teon yhteydessä. Tulosta alla oleva lomake tai nouda YH Kotien toimistolta ja toimita . Kirjoita Y6- lomakkeen kenttiin perustietojen lisäksi kaupparekisteriin ilmoitettavat tiedot: yrityksen nimi, kotipaikka, osoite ja toimiala. Tutustu muutosilmoituksen . Valmiiksi täytetty ja allekirjoitettu ilmoituskaavake (PDF- lomake ). Jos etsimääsi ei löydy haulla, kannattaa olla . Lisäohjeita sukunimen muutoksesta avioeron jälkeen ja ilmoituslomake maistraatin sivuilta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit