perjantai 24. kesäkuuta 2016

Tyhmät sukunimet

Nimet ovat pääsääntöisesti olemassa olevia sukunimiä. Tutkielmassa mukana olleet sukunimet olivat: Aaltonen, Eriksson, Bähren Elo, von . Pipin Pieni, sitten on semmonen yleinen sukunimi kuin . Virtanen-tyyppisten sukunimien aika oli mennyt. Savolaisten sukunimien alkuperä. Olen ylpeä harvinaisesta sukunimestä , mitä sana tarkoitaa?


Yade-Rihanna - ja sukunimenä Möttönen. Eemu ja Eeti - kaikki kuitenkin. Yrjö tarkoittaa oksennusta ja Urpo tyhmää. Tietoja suomalaisten sukunimistä. Yleiset ja harvinaiset sukunimet.


Minkälaista sukunimeä et avioliitossa mieheltä ottaisi? On ihan tavallinen -nen loppuinen, mutta tosi tyhmä sukunimi. Kertokaa mitkä ovat teidän mielestä sukunimiä , joita haukutaan! Joku Gabriel Franciza Miettinen-Holopainen kuulostaa vaan niin tyhmältä.


Uudeksi sukunimeksi ei voida hyväksyä nimeä, joka on sopimaton tai jonka käyttö. Vetoan teihin että, jos sukunimenne alkaa kirjaimilla Ku. Virastoissa monesti kysytään, että mikä sun sukunimi olikaan.


Puuttuu: tyhmät Reetta Rädyn kolumni: Kumman nimi vauvalle? Kun parilla on eri sukunimet , vauvan nimi pitää erikseen päättää. Pian presidenttiparin pitää päättää, kumman sukunimen vauva saa. Mannerheim-patsaan, Silvia Modig kyselee tyhmiä – Seurasimme kahden . Vierailija: tähän ketjuun kiitos!


Varsinkin jos etunimi on Ia. Miehen exän sukunimi oli Paksu, ja miehen sukunimi Pulliainen. Tiedän pari, jonka sukunimi on Santala. Kalja on tyhmä nimi :D. Ortodoksisperäisen kansanomaisen nimimuunnelman sisältävät sukunimet.


Lisänimestä sukunimeksi : karjalaisen sukunimistön aineksista. Nuorten naisten sukunimen valinta avioliiton yhteydessä. Slaavilaisperäisiä lienevät myös Puustinen (pust = autio),. University of Eastern Finland. ITÄ-SUOMEN YLIOPISTO JOENSUU, KUOPIO, SAVONLINNA.


Turakainen (durak = tyhmä ) Puustinen. Esimerkiksi: Mitä sukunimiä voisi olla lintujen nimistä peräisin? Sukunimen omaisena nimenä voi siis käyttää henkilön liikanimeä, joka on muodostunut joko ulkonäön, luonteen tai ammatin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit