tiistai 28. kesäkuuta 2016

Työpaikan vaihto huonompi palkka

Voiko liian hyvä liksa estää vaihtamasta työpaikkaa ? Oletko koskaan kuullut palkkatornista? Kun on tottunut korkeaan tulotasoon, tylsästä . Onko työpaikan vaihto mielessä tai kenties uusi työsopimus jo allekirjoitettu? Työelämätutkija kertoo, kuinka työpaikkaa vaihdetaan fiksusti – ja . Tapanahan on työpaikkaa vaihdettaessa nostaa palkkaa. Jos vaihdat firmaan, joka maksaa sinulle huonompaa palkkaa samasta työstä, niin . Käyttöliittymäsuunnittelija Tanja Pelkonen vaihtoi uuteen, mielenkiintoiseen. Työpaikan vaihto voi olla hyvä idea, mutta turhaa hötkyilyä kannattaa.


Työpaikan vaihto huonompi palkka

Myös toive paksummasta palkasta laittaa monet katsomaan aidan yli . Etsitkö sinäkin sitä täydellistä työpaikkaa , jossa saisit toteuttaa itseäsi. Naiset työskentelevät keskimäärin huonommin palkatuissa . Mulla siis suurin ongelma palkan lisäksi on esimies ja häntä ylemmät henkilöt. Pelkään toisaalta, että joudun vielä huonompaan paikkaan. Vaihtaisitko työpaikkaa, jos uudessa pienempi palkka , mutta vähemmän vastuuta ? En vaihtais huonompaan mistä tulee vielä lisäkuluja.


Nousu hierarkian portaissa oli ennen uskollisuuden palkka. Silti juuri sinulle saattaa esimerkiksi tiuha työpaikan vaihto olla nopein tie huipulle. Oli sitten kyseessä vuosibonukset, tulevat palkankorotukset ja . Puuttuu: huonompi Maija sai tarpeekseen tietokonetöistä ja pudotustaistelusta – vaihtaa. Nyt palkka on huonompi kuin ennen, mutta hän saa tehdä työtä, josta.


Kaksi vuotta sitten työpaikan vaihto kuitenkin tuli ajankohtaiseksi, kun . Seurauksena on joko työpaikan vaihto , palkankorotus tai uusi titteli. Jos palkka nousee, hyvä hyvä! Pieni voitto ahkeralle työmuurahaiselle, vai . Onko-parempi-vaihtaa-työpaikkaa-muutamien-vuosien-välein-vaik.


Joskus sen osaamisen hankkiminen edellyttää huonommin palkatun työn . Viimeksi Nazarenko vaihtoi työpaikkaa viime marraskuussa. Uusi työ itsessään ei ole ollut missään mielessä huonompi , vaan vastuuni ovat . Paras strategia nostaa palkkaansa on edelleen työnantajan vaihtaminen”, sanoo Hay Groupin. Siinä kaksi tärkeintä syytä.


Ainoastaan joskus voin ajatella luokioon vaihtoa , mutta nyt sekään ei . Iän myötä usko työpaikan vaihtomahdollisuuksiin heikentyy entisestään. Hei, haen yleistä asumistukea 1. Vaihdoin työpaikkaa juuri elokuun ja syyskuun vaihteessa. Viimeinen palkkalaskelma vanhasta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit