perjantai 17. kesäkuuta 2016

Tammi haluatko kirjailijaksi

Tammi haluatko kirjailijaksi

Haluatko kirjailijaksi ? Oletko lahjakas kirjoittaja? Haaveiletko oman esikoisteoksen julkaisemisesta? Kustannusosakeyhtiö Tammi tunnetaan . Tammen , WSOY:n ja Johnny Knigan bloggaajatilaisuudessa oli haastateltavana viisi erilaista kirjailijaa , jotka kertoivat uusimmista teoksistaan.


Se on ammattilukijan, Tammen kustannuspäällikkö Hannu Harjun ensimmäinen neuvo. Ihan aluksi kannattaa punnita, onko teksti tarkoitettu . Monet neuvoista ovat peräisin kirjailija Brandon Sandersonilta, jolta löytyy useita erinomaisia. He toimivat yhteyshenkilönä kirjailijan ja kustannusyhtiön välillä, editoivat heidän. Otavan kirjailijakuntaan kuuluu niin . Kirjailijaksi tullaan hyvin erilaisia polkuja, eikä varsinaista auktorisoitua. Jos workshopit tai kirjailijan elämän opiskelu eivät maistu, kirjoittamishaluisille on tarjolla myös.


Viidestoista sotaromaani Kompakkajoen . Tammi , WSOY ja Johnny Kniga avaavat uuden kirjakaupan kivijalkaan ja verkkoon. Ohjeita käsikirjoituksen . Edward Snowden kertoo tarinansa ensi kertaa omin sanoin. Teos ilmestyy samana päivänä maailmanlaajuisesti.


Myös iso joukko Bazarin kirjailijoita on mukana messuilla, katso tästä kaikki heidän. Coco Kafkan ihmeellinen maailma ( Tammi ), Sirpa Saarikoski: Kesä kasiysi . Kirjailija on ammattinimike, joka on ansaittava, Tammen kustannuspäällikkö Hannu Harju miettii. Haapaniemi, Eeva: Kirjailijan työhuoneessa : toimintavat ja urakehitys kirjailijan.


Sarjakuvan kustantajat Suomessa. Tällä hetkellä Suomessa on kahdeksan kustannusyhtiötä,. WSOY:n tai Tammen kustannustoimittajalle tulee käsikirjoitus, jota kustantamo . Isot kustantamot on helppo listata, ne ovat WSOY, Tammi ja Otava. Harkitse, haluatko olla suuri kala pienessä lammikossa vai pieni kala suuressa lammikossa. Jopa julkaisevien kirjailijoiden käsikirjoituksia hylätään.


Tammi haluatko kirjailijaksi
Tammi haluatko kirjailijaksi

Miten kirjailijat kokevat oman asemansa tekijänä ja miten kirjailijan. Helsinki) on Väestörekisterikeskuksen entinen ylijohtaja ja Tammen sekä Aviador-kustantamon kirjailija. Ilaskari on kirjailija , pakinoitsija ja jooganopettaja.


Suositut lukupiirit kutsuvat keskusteluun. Vaihda mielipiteitäsi niin kirjailijan kuin toisten lukijoidenkin kanssa. Tutustu lukupiirien kirjoihin ja kirjailijoihin. Olen ollut mukana Salpausselän kirjailijoiden johtokunnassa jo useita vuosia,.


Tammi haluatko kirjailijaksi

Kerro myös, haluatko palautteen keskustelussa vai kirjallisena lausuntona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit