torstai 23. kesäkuuta 2016

Ampumapöytäkirja

Ampumapöytäkirja ja ampumaratojen käyttöilmoitus. Kuuluu arkistoon, Rääkkylän nimismiespiirin II arkisto. Arkistonmuodostaja, Rääkkylän nimismiespiiri. Sää: pientä tuulenvirettä. PERINNEPISTOOLI, ls.


Paukkula, Uurainen Kangashäkki. Ammunnanjohtaja: Matti Minkkinen. HARJOITUKSEN SUUNNITTELU JA VALMISTELU. Harjoituksen suunnittelu.


Matinsuon ampumakeskuksessa on kaksi automaattista skeet-rataa, joilla . Laita valvontavuorosi ampumapöytäkirjat muovitaskuun ja tarkista että niissä on. Laske ampumapöytäkirjan viimeiselle sivulle valvomiesi kierrosmaksujen . Kahden henkilön allekirjoittama harrastustodistus on riittävä. Ja pää pitää tietysti tutkia. Ja ampumapöytäkirjaa kannattaa pitää paperimuodossa ja vetää merkinnät eri kynillä sekä säännöllisesti hyppiä sen päällä että se varmasti . X henkilötuki ammunnoissa.


Koulu- ja harjoitusampumatarvikkeiden tilaaminen. Suoritukset kirjataan hirvikopista löytyvään kansioon, jossa on jokaiselle kerralle oma ampumapöytäkirja , sekä tilityslomake. Tälle sivulle on koottu riistanhoitoyhdistystoiminnassa tarvittavia lomakkeita ja asiakirjapohjia. Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokouksen asiakirjat. HakePuhelin Osoite musten liitteeksi tuli maiHenkilötunnus ksynnästä Kotipaikka taavaksi hyvä nittu ampumapöytäkirja.


Liitteenä olevissa kuvissa Majavan tyylinäyte 8-laatalla. Ladataan… Yritä uudelleen. Merkitse ammutut laukaukset radan ampumapöytäkirjaan. Radan teknisiä laitteita saavat asentaa, huoltaa tai muuntaa vain ne henkilöt, jotka siihen on määrätty.


TIKKUKIRJAIMILLA ammuntasuorituksensa ampumapöytäkirjaan. Mikäli harrastat ammuntaa ja pidät henkilökohtaista ampumapöytäkirjaa , niin ota se mukaan. Ilmoitustaululla olevaan nimilistaan merkitään kuukausikilpailutulokset ja ampumapöytäkirja toimitetaan ratamestarille. Osumat eivät ratkaise vaan ampumapöytäkirja ja pöytäkirjatulosten perusteella kuntsarit ja merkit myönnettiin.


Valmistelette ja harjoittelette ampumaratatoiminttaa. Jokainen ampuja on velvollinen . Pöytäkirja viedään kansioon, joka on majanmäen . He toimittavat ampumapöytäkirjat tuloslaskentaan. He huolehtivat myös loppukilpailuun päässeille ko. Hälvälän tauluvarastolta on saatavissa ammunnoissa tarvittavat taulut ja tarvikkeet, ampumamatot, nilkkatyynyt, ampumapöytäkirjat ja paik- kaustarvikkeet.


Varsinainen tutkimus on kokeen toteutusta, . Valvottujen aikojen ulkopuolella maksu ainoastaan kiekkokortilla. Erityisesti on ollut haasteita taisteluiden ajoittamisessa, jossa parhaana lähteenä ovat olleet tykistön ampumapöytäkirjat. Niissäkin on se huono . Tulokset alueen suojeluskuntien välisestä ampuma- kilpailusta 27.


Kilpailtavana oli Lottien lahjoittama. Kun ampuja on valmis liikkuvaan tauluun ampumiseen, nostaa hän aseensa valmiusasentoon, eli piippu noin . AMPUMAKOKEEN SUORITTAMISESTA TEHDYT . Ampumakoeyrityksistä on laadittava tämän ohjeen liitteen mukainen ampuma- koepöytäkirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit