tiistai 28. kesäkuuta 2016

Elisa sopimukset

Näet laskut, puheluerittelyt, sopimustiedot, omat edut ja paljon muuta! Elisan yleiset sopimusehdot kuluttajille. Asiakaspalvelumme on suljettu.


Elisa sopimukset
Elisa sopimukset

Ajanvarauksella ma-pe klo 8. Häiriöilmoitukset, PUK- kyselyt . Tästä löydät useimmin tarvittuja sopimusehtoja. Osa tuotekohtaisista sopimusehdoista on tuotteiden sivuilla. Sopimuksen peruutus ja laitteiden palautusohjeet. Elisa Internetpalvelupaketti on sopimus , joka sisältää sähköposti- ja kotisivupalveluita. Käynnistä laitteet uudelleen.


Tarkista häiriötiedotteet ja häiriökartta. Tee vianrajaus ohjeen mukaan. Tältä sivulta löydät haetuimmat laskutukseen liittyvät ohjeemme ja vinkkimme. Valitse listasta liittymä, jonka haluat siirtää uudelle omistajalle klikkaamalla liittymän sopimuksen nimeä.


Elisa sopimukset
Elisa sopimukset

Voit tilata sopijan vaihdon yhdelle sopimukselle. Mobiililaajakaista, 2kpl Elisa Viihde ja 2kpl . OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä . Voit vaihtaa liittymätyyppiä kuuden kuukauden välein veloituksetta. Liittymätyyppiä voi vaihtaa, vaikka liittymäsi sopimus olisi määräaikainen. Jos irtisanot sopimuksen helmikuussa, veloitetaan sopimuksesta irtisanomisajan kuukausimaksu maaliskuulta.


Mikäli maalis-huhtikuun lasku on kuitenkin . Tutustu huolellisesti ennen sopimuksen tekemistä ehtoihin ja käyttöohjeisiin. Ehdot ja ohjeet ovat saatavilla . Kaapeli-TV:n sopimus on . Olenko nyt itse hölmö kun tuota tekstiä lukemalla itse tulkitsen, että olen tehnyt määräaikaisen sopimuksen , joka päättyy 3. Klikkaa haluamasi sopimuksen kohdalta alasvetovalikosta Tilaa loppulasku. Paina lopuksi Vahvista tilaus -painiketta, jonka jälkeen pääset vahvistamaan . Jos olet sopimuksella vain maksajaroolissa ja omistaja on joku muu, et pääse . Täältä löydät tietoa myymälöidemme sijainnista ja aukioloajoista sekä voit tarkastaa, mitä asioita voi ja kannattaa hoitaa myymälässä. JÄLKEEN TEHDYT SOPIMUKSET.


Elisa sopimukset

ELISA VIIHDE -PALVELUN. Elisa Viihteen maksullisilla kanavapaketeilla voit nähdä jopa yli 1kanavaa, joista. Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.


Miksi Watson-palvelu lopetetaan? Jos käytössäsi on toisen palveluntarjoajan kiinteä nettiyhteys, muistathan erikseen irtisanoa nykyisen sopimuksen palveluntarjoajaltasi. Elisa :n Saunalahti päivitti sopimuksia pari vuotta sitten ja lisäsi lähes kaikille vanhoille liittymille ominaisuuden AlleEuronPäivät.


Tämä kenenkään tilaamaton . Elisa korostaa nyt markkinoinnissaan, että liittymät toimivat. Elisa ja ruotsalainen Polystar Instruments AB ovat allekirjoittaneet sopimuksen , .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit