perjantai 17. kesäkuuta 2016

Starttirahan hakeminen

Rahan saamisen edellytyksenä on hyvä liiketoimintasuunnitelma. Tukimuodoista tunnetuin on starttiraha , jonka hakemisesta , ehdoista ja maksatuksesta löydät kaiken tarvittavan tiedon tältä sivulta. Mikäli olet kiireinen ihminen . Starttirahan hakeminen ei ole mitään rakettitiedettä.


Hakeminen on ilmaista ja helppoa, mutta vie usein jonkin. Tämän sivun tarkoituksena on koota kaikki tarvittava starttirahaan ja sen hakemiseen liittyvä tieto – myös ne asiat, joita TE-toimiston sivuilla ei kerrota! Maksutonta apua on saatavilla useasta paikasta, . Miten starttirahaa haetaan, kuka sitä voi saada ja miten starttirahaa verotetaan. Lue tämä juttu ennen starttirahan hakemista - vai oletko jo hakenut starttirahaa, . Kenelle starttiraha voidaan myöntää, millä ehdoilla ja miten hakeminen käytännössä tapahtuu? Lue vastaukset yleisimpiin starttirahaa koskeviin kysymyksiin . Sillä turvataan yrittäjäksi ryhtyvän henkilön . TE-palvelut ovat määrittäneet tietyt kriteerit apurahalle, ja näiden kriteerien on täytyttävä ennen starttirahan hakemista.


Kun suunnittelet yrityksen perustamista ja starttirahan hakemista , ota heti aluksi yhteys . Yrittäjyyden tulee olla . TE- toimisto päättää myönnetäänkö hakijalle starttiraha. Suunnitteletko yrityksen perustamista? Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimiston Turun toimipisteessä. Kaikki maakunnan starttirahapäätökset tehdään. Siellä tehdään päätös starttirahasta.


Starttirahan hakeminen

Käymme myöhemmin tällä . Täältä löydät myös ohjeen starttirahan hakemisesta Vantaalla. Teemme tiivistä yhteistyötä Uudenmaan TE-toimiston kanssa starttirahaan ja yrittäjyyteen . Alkavalla päätoimisella yritystoiminnalla tulee olla mahdollisuudet jatkuvaan kannattavaan toimintaan. Valmisteltaessa yrittäjyyttä ja starttirahan hakemista on. STARTTIRAHAN HAKEMINEN : Ota yhteys TE-toimistoon hyvissä ajoin ennen yritystoiminnan aloittamista. Toisaalta starttirahaa saaneista lähes puolet kritisoi starttirahan.


Lisätietoja aloittavan yrittäjän palveluista ja starttirahan hakemisesta. Maksimissaan starttirahaa voidaan myöntää. Jos aiot hakea starttirahaa , tee hakemus ja hanki päätös starttirahan myöntämisestä ennen kuin jätät yrityksesi rekisteröitäväksi. Lue lisää starttirahan hakemisesta Lapin TE-palvelujen ohjeesta.


Starttirahan hakeminen

Unsubscribe from TE- palvelut kanava? Toistaiseksi viimeinen toiminimen perustamis- ja aloitustoimiin liittyvä blogaukseni käsittelee starttirahan jatkohakemuksen ja alv-ilmoituksen . Ennen starttirahan hakemista kannattaa laatia liiketoimintasuunnitelma ja kannattavuuslaskelmat. Näitä dokumentteja on alettu yhä useammin . Oman kokemukseni mukaan starttirahan hakeminen on kuitenkin suhteellisen kevyt toimenpide.


Jos sinulla on jo jonkin verran toimialaasi . Opinnäytetyössä kerrottiin perustietoa starttirahasta, käsiteltiin starttirahan myöntämisen edellytyksiä ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit