maanantai 26. maaliskuuta 2018

Hasardi uutiset 2019

Hasardi uutiset 2019

Puinnit käynnistymässä eteläisessä Keski-Suomessa – kuivuus syönyt satoa. Pohjoisessa Keski-Suomessa puimaan pääsyä joudutaan . Balin edustalla merenalainen maanjäristys – tsunamivaroitusta ei ole annettu. Maanjäristyksen keskus oli 1kilometriä lounaaseen . Hurrikaani heikkeni rantauduttuaan takaisin trooppiseksi myrskyksi. The New York Timesin mukaan suurimmaksi uhaksi näyttivätkin muodostuvan tuulen sijasta . Tervetuloa MTV Uutiset -palveluun.


Hasardi uutiset 2019

Jos et vielä ole lisännyt palvelua selaimesi kirjanmerkiksi, niin tee se nyt! Pääset nopeasti kiinnostavien ja ajankohtaisten . Uusimmat uutiset aiheesta: Luonnononnettomuudet. Kiinan itärannikko valmistautuu Taiwania murjoneen . Vuosikymmeniä kestänyt väkivallan kierre kärjistää keskusteluilmapiiriä ja jakaa kansaa sekä Irakissa että Afganistanissa. Huomenna: Olli, Olavi, Uolevi, Uoti.


Tsunamin voimasta satoja rakennuksia ja lomakyliä. Mitä ulkomailla tapahtuu? Iltalehden toimitus kirjoittaa tuoreimmat uutiset ulkomaan tapahtumista ja politiikasta. Löydä tuoreimmat uutiset ja artikkelit!


Seismologian instituutin uutisia. Kouvolassa on havaittu kaksi maanjäristystä 28. Ensi vuonna perittävä maksu on keskimäärin 24 . Tuoreimmat uutiset vuorokauden ympäri.


Ravivihje: TotoÅby 10. Konneveden kuolonkolari tapahtui . Suurin osa aloitti rimojen 4-paikkeilta osan aloittaessa hasardina suoraan 3 . Silti ihan hauskaa, kun on vähän hasardia reissussa, niin on mukava nauraa. Lohja Pride Piknik järjestetään 3. Pysy ajan tasalla uutisista.


Hasardi pitää mielen virkeänä, Kerminen perusteli. Erikoista meininkiä – Flow-festivaalin . Filkkareita odotellessa! Sellainen hasardi kävi, etten tullut ajatelleeksi, ettei näytöksessä ollut suomenkielisiä tekstityksiä. Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset. Nalle Wahlroos ja mediapersoona Kaarina Hasardi.


Tour de Skissä nähtiin täysin järjetön rata kilpahiihtoon – urheilijoilta tulista palautetta: ”Ihan hasardi ”. Satakunnan Kansan maksuton uutiskirje kokoaa tärkeimmät uutiset suoraan sähköpostiisi. Kaakkois-Suomesta valittu kymmenen ehdokasta Kansan Uutiset. Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen.


Nimipäivät: Olli, Olavi, Uolevi, Uoti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit